BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Anderlecht AND
3
EINDE
0
Cercle Brugge CER
  • 31' 56' Goal Théo Leoni
  • 33' Goal Anders Dreyer

Geen hoogstaand voetbal, wel weer 3 punten: Anderlecht pakt cadeaus van Cercle uit en blijft leider na 3-0-zege

MATCHVERSLAGHet ene Brugge is het andere niet. Cercle kon niet op tegen Anderlecht, dat gedragen door Théo Leoni naar een eenvoudige zege snelde. Anderlecht is vijf wedstrijden verwijderd van de landstitel. Het klinkt te gek voor woorden. Ook Club Brugge won overtuigend en blijft druk zetten op paars-wit.

30 reacties

  • Eric Raes

    3 weken geleden
    dat was te verwachten, cercle zou er alles aan doen om geen punt toe te staan aan hun rivaal Club,
  • nico baelde

    3 weken geleden
    Alles kan nog, zoveel is duidelijk. Wat voor mij nog het duidelijkst is, is dat rsca geen goed voetbal speelt en er meer geluk bij gemoeid is dan kunde. Club speelt iedere match beter en beter. Als zij die vorm nog 5 matchen kunnen volhouden, dan zie ik maar 1 ploeg kampioen worden.
  • jan boden

    3 weken geleden
    In het ideale scenario voor Anderlecht wint Antwerp vanavond en Genk zondag. Mits winst op Cercle is het dan volgens mij gespeeld voor de titel.
  • Jeannette Gryspeert

    3 weken geleden
    Anderlecht- Club zal de beslissende match om de titel worden ,daar ziet het meer en meer naar uit.
  • Johan Planckaert

    3 weken geleden
    anderlecht was de enige ploeg die in de reguliere competitie union nog een beetje kon volgen en de achterstand beperken. In deze playoffs zijn ze dan ook de enigen, als union geen kampioen wordt, die de titel zouden verdienen. Als Brugge alsnog kampioen wordt bewijst dat hoe competitievervalsend de playoffs wel zijn. Halvering van de punten en hierdoor een cadeau van 10 punten krijgen is een schande.