Oyesono - Billie Leyers en Jasper Maekelberg
Volledig scherm
PREMIUM
Oyesono - Billie Leyers en Jasper Maekelberg © Oriane Verstraeten

Tegenpolen trekken elkaar aan: waarom Billie Leyers en Jasper een goede match zijn

Muziek“Er is altijd iets dat je aan je lief wil veranderen, maar we koesteren onze verschillen steeds meer.” Tegenpolen Billie Leyers (29) en Jasper Maekelberg (35) zijn al zes jaar een koppel, maar nu pas is hun allereerste muzikale baby geboren. Hun EP ‘Oh Yes’ is het bewijs dat ze muzikaal ook een magische match zijn. Met Oyesono hopen ze internationaal te touren. Maar daarnaast zijn ze een doodgewoon koppel dat kibbelt over huishoudelijke taken. “Jasper kan heel goed koken, maar hij doet het te weinig.”

  1. “Conflict met Joost Klein had nooit mogen escaleren”: Vlaamse cameraman vertelt hoe het er achter schermen aan toegaat op Songfestival
    PREMIUM
    Muziek

    “Conflict met Joost Klein had nooit mogen escaleren”: Vlaamse cameraman vertelt hoe het er achter schermen aan toegaat op Songfesti­val

    “Voor dit incident met Joost Klein meteen naar de politie stappen? Dat had wellicht kunnen worden vermeden.” De Vlaming Jan Demulder, die meer dan tien jaar dezelfde job deed als de Zweedse cameravrouw tijdens het Eurovisiesongfestival, begrijpt niet hoe het incident zo uit de hand kon lopen. Hij vertelt ons exclusief hoe hectisch het er achter het podium aan toegaat. “In het heetst van de strijd kan dan een fout woord vallen of verkeerde beweging worden gemaakt.”
  2. “Ze deelde in totaal 51 miljoen euro aan bonussen uit”: achter de schermen van ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift
    PREMIUM
    Celebrities

    “Ze deelde in totaal 51 miljoen euro aan bonussen uit”: achter de schermen van ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift

    Na een pauze van twee maanden trapt Taylor Swift (34) het Europese luik van haar ‘The Eras Tour’ donderdag af in Parijs. De popster slaat ons land over, en dus reizen duizenden Belgische fans de komende weken naar steden als Amsterdam en Londen om hun grote idool aan het werk te zien. Waaraan mogen zij zich verwachten? Hoeveel verdient Taylor met haar optredens? En wat prijkt er op haar rider? Wij duiken achter de schermen van de meest lucratieve tournee ooit.