AFP
Volledig scherm
© AFP
Borussia Dortmund BVB
1
EINDE
0
Paris Saint-Germain PSG
  • 36' Goal Niclas Füllkrug

Mbappé en co hebben nog werk: Dortmund wint heenmatch van halve finale in eigen huis met kleinste verschil

Kylian Mbappé in de Champions League-finale? Het is nog verre van zeker. In Dortmund zag de Franse superster zijn gelijkmaker op de binnenkant van de paal stranden. De Duitsers haalden het dankzij een knappe goal van Füllkrug met 1-0 van PSG, dat volgende week in Parijs de scheve situatie zal moeten rechttrekken.

17 reacties

  • oscar zwart

    2 weken geleden
    mooie pot zeg.Dortmund is een zegen voor het voetbal,soms klungelt het,maar vaak een lust voor het oog.Psg is toch de berekende ploeg die aast op momenten en in gevingen van 2 spelers.zelf hoop ik op Dortmund ook al omdat hier altijd een plan achter zit,een echte visie.bij PSG is het ieder jaar de dood of de gladiolen.
  • rudiger boonaert

    2 weken geleden
    zowel in München als dortmunt wat een stadions wat een sfeer gewoonweg fantastisch!
  • christiana caen

    2 weken geleden
    Psg tweemaal tegen de paal , voor hetzelfde geld was 1-2
  • Michel Beys

    2 weken geleden
    Geweldige sfeer, dit is Duitsland, volle stadions in eerste en tweede klasse, zelf "kleinere" teams spelen wekelijks voor 30000 man. Parkeerproblemen? Minder, de meeste fans komen met het openbaar vervoer (gratis). Zowel Dortmund als PSG verdienen om door te gaan, alles is mogelijk als men ziet hoeveel kansen de twee teams nog hadden. Ik gok toch op een finale PSG/ Munchen.
  • richard lenssens

    2 weken geleden
    De scheids was een regelrechte ramp en als die niet vooringenomen was dan weet niet. Je bent geen voetbal meer aan 't kijken maar eerder rugby.