Bart De Pauw in het VTM Nieuws afgelopen vrijdag.
Volledig scherm
Bart De Pauw in het VTM Nieuws afgelopen vrijdag. © VTM

Communicatiebureau hielp De Pauw bij videoboodschap: "Maar valse Twitteraccounts? Niks mee te maken"

"Wij hebben niets te maken met de verdachte accounts op de microblogsite Twitter die steunberichten voor #BartDePauw verzenden. Meer zelfs, dit is onethisch en onkies om te doen. Wij zien dit niet als een vorm van crisiscommunicatie. Ook al adviseren wij Bart De Pauw, wij zouden nooit aanraden om zoiets te doen." Dat heeft Eveline De Ridder van communicatiebureau Whyte aan Belga verklaard.

84 reacties

  • piet devlieger

    7 jaar geleden
    Dat communicatiebureau zal toch dringend moeten kijken of ze niet beter andere medewerkers in dienst nemen. Ze worden ingehuurd om aan damage control ofte schadebeperking te doen en ze doen totaal het omgekeerde. Net alsof de brandweer een uitslaande brand zou gaan blussen met benzine.
  • Ricci Latte

    7 jaar geleden
    Het staat als een paal boven water dat Bart wat uitgespookt heeft dat niet strookt met wat een "normaal mens" doet... hij heeft nog eens macht ook en zit in de media, wat alles nog eens 10 keer gevaarlijker maakt. En zij die zeggen "denk eens aan zijn vrouw en kinderen"... dat had Bart moeten doen vooraleer hij zijn berichtjes verstuurde !!! Logica is logica denk ik dan... ziekelijke gast !!!
  • Vera Verscheuren

    7 jaar geleden
    Het lijkt me dat hij de media wilde voor zijn door zelf eerst iets in de publieke arena te gooien. Wij moeten niet uit het oog verliezen dat hij een doorwinterd icoon is in de mediawereld en een acteur.
  • Luc Van Bogaert

    7 jaar geleden
    Heel raar dat de slachtoffers nu bekeken worden op sociale media als de schuldigen die maar hun mond moesten houden,, omdat de 'speelse' BV De Pauw toch zo een erg 'sympathiek' persoon is, die de mensen amuseert op zondagavond.
  • James Willebroek

    7 jaar geleden
    An er is een heksenjacht naar anonieme beschuldigingen, zolang ze geen officiële rechtszaak starten zijn ze geen slachtoffer maar gewoon anonieme beschuldigingen. Omgekeerd BDP wordt niet als dader bevonden zolang er geen uitspraak is van een rechter. Doordat BDP dit zelf de media heeft ingesleept is men verontwaardigd wat de macht van anonieme beschuldigingen zijn.