Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Toptransfer in de maak? Juventus, Inter en Napoli azen op Dennis Praet

Buitenlands voetbalAls Juventus volgend seizoen wéér Real Madrid treft in de Champions League, loopt er mogelijk een Belg rond bij de Italiaanse topclub: Juve ligt in ­poleposition om Dennis Praet weg te halen bij Sampdoria. Maar er zijn kapers op de kust: Inter en Napoli.

19 reacties

  • jan baert

    6 jaar geleden
    Gazzette klap
  • Billy Avondts

    6 jaar geleden
    @Koen, Thorgan is toch wel net iets langer een hoger niveau aan het spelen en doet dit verre van slecht.. Eerder idpv een Chadli, Limbombe of Carrasco..
  • Billy Avondts

    6 jaar geleden
    Kan Zielinski wel gaan vervangen bij Napoli indien die naar Liverpool trekt.. Anders Inter, daar zijn ze precies wel weer aan iets moois aan het bouwen!! Hoewel ik zware Juve fan ben zie ik hem daar niet echt slagen.. Bij Lazio zie ik hem ook wel Milinkovic Savic vervangen indien die vertrekt..
  • Koen Bastin

    6 jaar geleden
    Robertoooo !!! Trek u ogen eens open !!!Hier is nog iemand die u 10 overige procenten kan opvullen!! Speelt een UITSTEKEND seizoen. Waarom is hij nog niet eerder geselecteerd. Of zijn Thorgan,Anthony en divock zoveel beter dan???
  • Ronny Popelier

    6 jaar geleden
    Niets gehoord van D. Praet, tijd dan om eens een wedstrijd van Praet te bekijken, is volledig aangepast en speelt een prachtig seizoen. Weet er waren toen zeveraars die dachten Praet op de bank en of terug. Praet was top bij RSCA en is nu ook een top speler bij Sampdoria. Proficiat Dennis.