Maria Butina.
Volledig scherm
Maria Butina. © REUTERS

"Beschuldigingen van spionage zijn verzonnen": Moskou eist vrijlating van Russin die vastzit in VS

ruslandDe Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov eist de vrijlating van een Russin die in de Verenigde Staten opgesloten zit als gevolg van illegale spionageactiviteiten. Hij deed dat tijdens een telefoongesprek met zijn Amerikaanse collega Mike Pompeo.

8 reacties

  • Dirk Van Brussel

    6 jaar geleden
    Hetzelfde dan voor Poetin, laat die Oekrainer gaan die jullie op de Krim, tijdens het aanvallen van Oekraine als spion oppakte.
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    @Victor Munster::::Ik heb ook nog geen bewijs gezien. Zelfs niet van de misdaden die hier in België gepleegd worden. Je denk toch niet dat ze de bewijzen aan alle burgers van Amerika en de wereld versturen per aangetekende. Zeker niet als het om spionage gaat. Denk even na.
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Geen bewijs? Ze is aangehouden op grond van bewijs. De NRA was in 2016 de grootste donor van de Republikeinse campagne, dit even terzijde.
  • Nils De Vriendt

    6 jaar geleden
    Die mag van mij alle dagen op mijn werk komen spioneren
  • Victor Munster

    6 jaar geleden
    Heb tot nu toe nog niets gezien dat bewijst dat die Russin iets gedaan heeft dat illegaal was in de VS. Infiltreren in de NRA? Een Amerikaanse lobbygroep van wapenfabrikanten? Ze heeft zich open en bloot lid gemaakt. Weer een bewijs dat de FBI aan het doordraaien is?