Getty, Facebook
Volledig scherm
© Getty, Facebook

Vader biedt ouders via internet aan om kinderen billenkoek te geven als ze zich niet gedragen. De reacties zijn hevig

OpvoedingEen Amerikaanse vader bevindt zich in het oog van een gigantische discussie over lijfstraffen. Dwayne Stamper uit Indiana postte vorige week een bericht op Facebook waarin hij andere ouders aanbood om de broek van hun kinderen warm te zetten als die zich niet gedroegen. Sommigen konden zich helemaal vinden in zijn manier van opvoeden, anderen joeg het compleet de gordijnen in. De man kreeg zelfs doodsbedreigingen, zo vertelt hij op sociale media.

64 reacties

  • Renate Depuydt

    6 jaar geleden
    Goh zeg, ik vind dat ik tik nu wel mag hoor. Das dikwijls de enige manier om iets duidelijk te maken. De mijne schrikt daar efkes van en 9 van de 10 doet hij het niet meer. Geleerd van mijn vader. Maar das nu weer een moeilijke kwestie hé, wat is nu juist een tik?
  • Roland Q

    6 jaar geleden
    de wetenschap en politiek verbiedt billenkoek de laatste decennia en kijk waar je staat. Zelden in de geschiedenis zo een generatie die verloren loopt, safe spaces nodig heeft, emoties niet aankan en aan 25 al een burn out want op kantoor krijg je geen prijs om te participeren...trek lijnen, voer gezag in bij kinderen thuis en op school en bij de politie
  • Benny Vdput

    6 jaar geleden
    Caroline een kind zou zich niet moeten kunnen verdedigen .want dan is het een gevecht en geen straf.als u kind zich zou verdedigen en terug slaan dan heeft u kind problemen .en zou ik nog eens slaan om het af te leren.ge moogd u kind geen kwetsuren toebrengen .mazr een tikje op de poep is heel duidelijke taal en werkt soms wel omdat het kind dat weet het is genoeg het moet stoppen ook een go3de les mijn gedacht
  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    Een goeie tik op de poep, daar is nog niemand van gestorven.
  • Hermans Andre

    6 jaar geleden
    Mijn vrouw en haar zus kregen van hun moeder ook al eens een klets tot groot genoegen van mijn schoonbroer die een wisje was gaan afsnijden zodat moeder haar handen niet meer kon bezeren.Den eerste die er toep van kreeg was hijzelf ze zijn alle drie de 60 gepasseerd maar wordt nog dikwijls aangehaald en mee gelachen hoe plezierig den goede oude tijd kan zijn.