RV © vtm
Volledig scherm
© RV © vtm

Experimenteren met wiet is Cathérine Moerkerke niet goed bevallen: “Helemaal beginnen flippen tijdens een optreden”

ShowbizzExperimenteren met drugs is iets wat heel wat mensen doen. Bij Cathérine Moerkerke was het echter geen succes. In een interview met HUMO vertelde ze over haar ervaringen met wiet, en gaf ze ook haar ongezouten mening over de #MeToo-discussie.

3 reacties

  • frank willems

    6 jaar geleden
    Ik wil niet de vrouwen de kost geven die in de rij stonden van de grammy en oscar winaars en riepen my too ... om er ook bij te zijn , maar het blijft natuurlijk voor ieder voor zich te bepalen wat er over is en er rekening met te houden.
  • Daan Dhont

    6 jaar geleden
    Inderdaad Cathérine, wat het MeToo gebeuren betreft. De meerderheid normale vrouwen en mannen in mijn omgeving denken er ook zo over, eigenlijk ken ik persoonlijk niemand die er anders over denkt. Maar ja... Normaal haalt geen kijkcijfers.
  • tom philips

    6 jaar geleden
    Awel Cathérine, je bent nu echt in mijn achting gestegen! Jij durft tenminste een kat een kat te noemen ... e als iemand je zijn poesje zou noemen, dien jij die kerel tenminste zelf van antwoord ipv een #metoo in z'n strot en de hele media te rammen. Puik! Jij bent een vrouw die haar mannetje kan staan. Neem er maar een voorbeeld aan ...