BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Pieter De Crem wilde Europese CD&V-lijst trekken: nu neemt hij afscheid van nationale politiek mét uittredingsvergoeding

CD&V-staatssecretaris Pieter De Crem, die dinsdag zijn afscheid van de nationale politiek aankondigde, geeft toe dat hij interesse had in het trekken van de CD&V-lijst bij de Europese parlementsverkiezingen in 2019. "Maar ik denk dat Kris Peeters dat goed kan doen", zei hij vandaag in De Ochtend op Radio 1.

262 reacties

  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Ze zijn nu al met meerdere die het een geschikt moment vinden om te roteren naar een nieuwe functie en tussendoor te incasseren. Moet de EU die begroting niet nog eens herbekijken. Want die gaat steeds dieper in het rood.
  • Rik Vang

    5 jaar geleden
    Drie stuks al uit dezelfde nest die de staatskas plunderen. Wel Beke? Nog niks te vertellen? Of telt dit nietomdat het geen nva-ers zijn?
  • Roeland Van de Wal

    5 jaar geleden
    Over zijn uittredings- premie,(of hij deze zou opnemen of niet),wist hij te zeggen in het nieuws op VTM "je veranderd de spelregels niet tijdens het spel".Voor de burgers daarentegen kunnen ze dit natuurlijk wel want ze doen niets anders...
  • Jennifer Peeters

    5 jaar geleden
    Plezierreisjes maken op kosten van de belastingbetaler en nu een uittredingsvergoeding vragen. Sommige mensen kennen echt geen schaamte. Nu weten we waar onze gestolen Arco centen naartoe gaan. In de zakken van De Crem!!!
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Vonnis op 26 mei 2019 de CD&V electoraal in dat kleine hokje