© DBA

Bart Peeters viert 60ste verjaardag in Lotto Arena met ‘Best of’-show

Bart Peeters viert vandaag zijn 59ste verjaardag, maar hij denkt al na over zijn 60ste. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2019 brengt hij in de Lotto Arena een ‘Best of’-programma.

il

In ‘Van Gils & gasten’ kwam Bart Peeters, die vandaag 59 jaar wordt, donderdagavond aankondigen dat hij volgend jaar een groot concert zal geven in de Lotto Arena voor zijn 60ste verjaardag.

Bart Peeters koos voor de Lotto Arena omdat ze groot genoeg is voor echte ambiance en gezellig genoeg voor echte intimiteit, laat de zanger weten. Vandaar dat er ook staanplaatsen zijn op het middenplein tijdens de beide shows.

(Lees verder onder de video)

De tweevoudige ‘Deluxe’-show in de Lotto Arena wordt er een waarbij Peeters zijn grote successen zal brengen. Bart brengt naar goede gewoonte zijn groep ‘De ideale mannen’ mee, en er komen ook enkele gasten meedoen op het feestje.

“Uit zijn omvangrijke repertoire een avondvullend programma samenstellen is een luxe. Maar we kunnen Bart natuurlijk niet tot de vroege ochtend laten doorgaan. Daarom wordt het nog een lastige keuze welke nummers wel of niet aan bod zullen komen bij deze terugblik op zijn uitgebreide zangcarrière”, klinkt het bij de organisatie.

Afgelopen zomer kwam Bart Peeters vier keer naar het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne met zijn ‘Brood voor morgenvroeg’-show. De concerten waren een groot succes en in een mum van tijd uitverkocht.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER