De Grote Markt van Brussel bij het ontvangst van de Rode Duivels (links) en vandaag van de Red Lions: bijna identiek.
Volledig scherm
De Grote Markt van Brussel bij het ontvangst van de Rode Duivels (links) en vandaag van de Red Lions: bijna identiek. © Photo News

Bijna dezelfde ontvangst als Rode Duivels, maar niet dezelfde premie: amper €5.000 per Red Lion voor wereldtitel

WK hockeyDe Red Lions kregen vandaag een warm ontvangst op de Grote Markt in Brussel. Een bomvolle Grote Markt! En dat op een koude dinsdag in december. Een beeld dat wel héél hard lijkt op dat van het ontvangst van de Rode Duivels afgelopen zomer. Alleen verschillen de premies wel een beetje...

28 reacties

  • wesley netnem

    5 jaar geleden
    Voetbal krijgt zo al veel te veel , de stadions , elke match de politie en gemeente werkers die ingezet moeten worden allemaal betaald door de belasting betalers ook de gene die Niks met Voetbal hebben betalen mee ! Terwijl schenken de Clubs miljarden aan hun aandeelhouders en spelers ! De spelers Mogen dan amper 15% belastingen betalen op hun Riante lonen terwijl een gewone arbeider er 57% mag dokken ??
  • Danny gaethofs

    5 jaar geleden
    deze premie is meer dan ok,die van de voetballers schandalig hoog.dat is het probleem
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Elftal van het jaar : de Red Lions !!! Wereldtitel de beste van de wereld voor 4 jaar ...! Prachtig opkomst voor deze super spelers fairplay enz ...wat anders dan het voetbal laat staan de rode duivels met hun vedetten die niets winnen ...!
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    De red Lions zijn de echte gouden generatie en wereldkampioen ...! De ploeg van het jaar 2018 Een voorbeeld voor de jeugd ...! Wat anders dan die vedetten uit het voetbal vetbetaald en nooit iets gewonnen ...!
  • Philippe Deckers

    5 jaar geleden
    Allemaal echte Belgen. Prachtig!