Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

29/03/2024 - 23:30
"Beerschot is een stap dichter bij de titel in de Challenger Pro League. Het won met 1-0 van Jong Genk en loopt al vijf punten uit op dichtste achtervolgers Lommel en Dender. Wel wat commotie in de slotminuten: Genk-doelman Penders leek een assist te geven voor de gelijkmaker, maar de ref keurde het doelpunt af voor buitenspel."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Beerschot stap dichter bij titel, maar komt het goed weg na deze afgekeurde gelijkmaker in absolute slotseconden? (29/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Beerschot is een stap dichter bij de titel in de Challenger Pro League. Het won met 1-0 van Jong Genk en loopt al vijf punten uit op dichtste achtervolgers Lommel en Dender. Wel wat commotie in de slotminuten: Genk-doelman Penders leek een assist te geven voor de gelijkmaker, maar de ref keurde het doelpunt af voor buitenspel. [naar artikel]

2. Beerschot stap dichter bij titel in 1B, maar komt het goed weg na deze afgekeurde gelijkmaker in slotseconden? (29/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

3. Emoties lopen hoog op bij Standard na afgekeurde goal in slotseconden om miniem buitenspel: “Dit is een grap” (05/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Geen winnaar op Sclessin tussen Standard en Cercle. De Vereniging leek dankzij een knappe vrije trap van Hotic op weg naar een nieuwe zege, maar een doelpunt van Raskin halverwege de tweede helft zorgde voor een puntendeling. Diep in het slot scoorde Sissako voor Standard, maar de VAR keurde de goal af voor miniem buitenspel. Het zorgde voor hoog oplopende emoties bij de thuisploeg na de match. [naar artikel]

4. Standard dient klacht in na afgekeurde goal in slotseconden om miniem buitenspel: “Dit is een grap” (06/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Geen winnaar op Sclessin tussen Standard en Cercle. De Vereniging leek dankzij een knappe vrije trap van Hotic op weg naar een nieuwe zege, maar een doelpunt van Raskin halverwege de tweede helft zorgde voor een puntendeling. Diep in het slot scoorde Sissako voor Standard, maar de VAR keurde de goal af voor miniem buitenspel. Het zorgde na de match voor hoog oplopende emoties bij de thuisploeg, die intussen ook bekend maakte dat het een klacht zal indienen. [naar artikel]

5. Na amper 9 minuten eerste treffer en absolute held (én boeman) met titelgoal in slotseconden: het doelpuntenrecord van Agüero bij City in cijfers en beeld (02/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Sergio Agüero schoot zich gisteravond de geschiedenisboeken in. De 2-3 op het veld van Napoli was zijn 178ste doelpunt in loondienst van Manchester... [naar artikel]

6. Minuut 97! AA Gent verslaat Charleroi en pakt zevende thuiszege op rij na goal in absolute slotseconden (21/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ontlading in de absolute slotseconden. AA Gent nam vanavond pas in minuut 97 afstand van Charleroi (1-0). Met dank aan invaller Yaremchuk. Alweer... [naar artikel]

7. AA Gent verslaat Charleroi en pakt zevende thuiszege op rij na goal in absolute slotseconden (21/12/2017 - De Morgen)

Ontlading in de absolute slotseconden. AA Gent nam vanavond pas in minuut 97 afstand van Charleroi (1-0). Met dank aan invaller Yaremchuk. Alweer belangrijk in de Ghelamco Arena, de Oekraïner. Mazzu-time is nu echt wel verleden tijd.  [naar artikel]

8. Football Talk. Sociedad doet slechte zaak in strijd om Europees voetbal - Arsenal houdt Fulham in absolute slotseconden op gelijkspel (18/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Real Sociedad heeft op de 33ste speeldag in La Liga een kostbare thuisnederlaag geleden tegen Sevilla met het oog op Europees voetbal. Fernandez (5.) zette de thuisploeg al snel op rozen, maar treffers van Fernando (22.) en En Nesyri (24.) deden de wedstrijd met 1-2 in het voordeel van de Andalusiërs uitdraaien. [naar artikel]

9. LIVE. Zirkzee maakt in absolute slotseconden gelijk voor Anderlecht! (31/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Lotto Park • Aftrap: 18u30 • Anderlecht verpletterde La Louvière in de beker met 1-7, OHL schakelde Lierse uit [naar artikel]

10. Anderlecht ontsnapt aan nederlaag: Dreyer redt in absolute slotseconden punt voor paars-wit tegen KV Kortrijk (17/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat een ontknoping. Anderlecht leek op weg naar een nederlaag in Kortrijk, maar diep in de toegevoegde tijd maakte Anders Dreyer er nog 2-2 van. Beide ploegen eindigden de match met tien, na rode kaarten voor Debast en Kana. [naar artikel]