Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

15/04/2024 - 22:50
"Charles De Ketelaere is met Atalanta in eigen huis niet voorbij laagvlieger Hellas Verona geraakt. ‘CDK’ en co klommen snel op een dubbele voorsprong, maar gaven die na de pauze in een handvol minuten tijd helemaal weg. De Ketelaere werd vlak voorbij het uur gewisseld."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Geen hoofdrol voor De Ketelaere bij Atalanta, dat in eigen huis dubbele voorsprong uit handen geeft (15/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere is met Atalanta in eigen huis niet voorbij laagvlieger Hellas Verona geraakt. ‘CDK’ en co klommen snel op een dubbele voorsprong, maar gaven die na de pauze in een handvol minuten tijd helemaal weg. De Ketelaere werd vlak voorbij het uur gewisseld. [naar artikel]

2. LIVE ATALANTA-SASSUOLO. De Ketelaere aan het kanon! Rode Duivel zet Atalanta knap op voorsprong (03/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere start nog eens in de basis bij Atalanta. De Rode Duivel begint aan de match tegen Sassuolo in de achtste finales van de Coppa Italia. Volg de wedstrijd live in onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. LIVEBLOG ATALANTA-UDINESE. De Ketelaere met de assist! Atalanta op voorsprong (27/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere lijkt zijn draai helemaal te hebben gevonden bij Atalanta. Is hij ook belangrijk tegen Udinese? Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

4. LIVEBLOG ATALANTA-SPORTING. De Ketelaere krijgt nog een halfuur speeltijd bij een 2-1-voorsprong, Atalanta virtueel in kwartfinale (14/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Atalanta ontvangt Sporting CP voor de achtste finales van de Europa League. Alles is nog mogelijk na de draw (1-1) in de heenmatch. Wat kunnen de Italianen voor eigen publiek? Volg het via onze liveblog! [naar artikel]

5. LIVEBLOG ATALANTA-LIVERPOOL. Snelle voorsprong voor Liverpool, De Ketelaere valt in bij Atalanta (18/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Liverpool heeft zijn snel openingsdoelpunt beet en wilt voortgaan op zijn elan. Lukt het Atalanta om de druk te weerhouden in de tweede helft? Volg het hier! [naar artikel]

6. LIVEBLOG MONZA-ATALANTA. De Ketelaere scoort op hoekschop en brengt Atalanta net voor rust op voorsprong (21/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Zondagavond begint de wedstrijd tussen Monza en Atalanta. Het team van Charles De Ketelaere staat op de zesde plaats, met nog enkele wedstrijden tegoed. Bij een overwinning houdt het uitzicht op een Champions League-ticket. Speelt De Ketelaere een beslissende rol? Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder. [naar artikel]

7. LIVEBLOG MONZA-ATALANTA. Kopbaldoelpunt De Ketelaere zet Atalanta net voor rust op voorsprong (21/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVEBLOG MONZA-ATALANTA. De Ketelaere alweer beslissend met doelpunt, houdt Atalanta voorsprong vast? (21/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE SPORTING-ATALANTA. De Ketelaere en co duiken met dubbele voorsprong de rust in (05/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na zijn goal op de openingsspeeldag wil Charles De Ketelaere opnieuw belangrijk zijn in de Europa League. Stuwt hij Atalanta tegen Sporting CP naar de zege? Volg het hieronder LIVE. [naar artikel]

10. LIVEBLOG GENOA - ATALANTA. Wat een goal van ‘CDK’: De Ketelaere wipt bal op en pegelt leer prachtig in de hoek, bezoekers op dubbele voorsprong (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

In zijn vorige wedstrijd, tegen Lazio, kon De Ketelaere twee keer scoren. Lukt het hem om ook tegen Genoa te schitteren? Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]