Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

16/04/2024 - 14:40
"De penalty die je zelf nooit wil trappen. Ante Budimir van Osasuna gaat de wereld rond met een absurde strafschopmisser. In de slotminuut van de wedstrijd tegen Valencia mislukte zijn panenka compleet. Door zijn pijnlijke misser verloor Osasuna de wedstrijd ook nog en als klap op de vuurpijl belandde de Kroaat nog in het ziekenhuis."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Strafschop voor de geschiedenis: spits laat in minuut 97 gelijkmaker pijnlijk liggen (en eindigt in ziekenhuis) (16/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

De penalty die je zelf nooit wil trappen. Ante Budimir van Osasuna gaat de wereld rond met een absurde strafschopmisser. In de slotminuut van de wedstrijd tegen Valencia mislukte zijn panenka compleet. Door zijn pijnlijke misser verloor Osasuna de wedstrijd ook nog en als klap op de vuurpijl belandde de Kroaat nog in het ziekenhuis. [naar artikel]

2. Daarom was de Luikse aanhang razend: Zulte Waregem krijgt strafschop na strafschop (21/09/2017 - Sporza)

4.000 enthousiaste Luikse fans waren woensdag afgezakt naar Rocourt om hun ploeg naar de volgende ronde te schreeuwen. Maar hun vreugde ging over in woede. [naar artikel]

3. LIVE. Tienkoppig Standard leidt dankzij rake strafschop Amallah, Buffalo’s krijgen geen strafschop na hands Emond (22/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Sclessin • Ref: Lawrence Visser [naar artikel]

4. Had Standard een strafschop moeten krijgen? Lambrecht fluit eerst strafschop, maar bedenkt zich na bekijken van de beelden (23/12/2022 - Het Belang van Limburg)

AA Gent was de betere ploeg tegen een zwak Standard, maar bleef steken op een 0-0 onder. Twintig minuten voor tijd schrokken de Buffalo’s plots op toen scheidsrechter Erik Lambrecht de bal op de stip legde voor hands van Ngadeu. De VAR riep Lambrecht echter naar het scherm en na het bekijken van de beelden herzag hij zijn beslissing. [naar artikel]

5. Janssen krijgt strafschop na licht contact met Slimani, Alderweireld glijdt uit bij zijn strafschop (19/02/2024 - Sporza)

[naar artikel]

6. Late invalbeurt Fellani fataal voor United: strafschop en gelijkmaker (04/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Het zag er tot drie minuten voor het einde goed uit voor Manchester United, toen de Red Devils met 0-1 voorstonden op het veld van Everton. Maar dan maakte Fellaini binnen de zestien een fout, waarop de scheids de bal onherroepelijk op de stip legde. Baines aarzelde niet en zette zo de 1-1-eindstand op het bord na een matige topper. [naar artikel]

7. LIVE. Strafschop! Standard krijgt kans op gelijkmaker na fout op Vanheusden (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 9 • Jupiler Pro League • Ref: Nicolas Laforge • Sclessin [naar artikel]

8. LIVE. Club ontsnapt aan gelijkmaker: Mignolet redt strafschop Sakala (20/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (21u) • Ref: Wim Smet • Club ongenaakbaar aan de leiding met 45 punten • Kustploeg mist 6 spelers [naar artikel]

9. Sevilla mist cruciale strafschop, Barça naar finale na late gelijkmaker en verlengingen (04/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Het woord ‘remontada’ is weer gevallen in Barcelona. De Catalanen moesten woensdag tegen Sevilla vol aan de bak in de Copa del Rey, om een 2-0-nederlaag uit de heenmatch van de halve finale op te halen. Lange tijd zag het ernaar uit dat het niet ging lukken, maar dan waren de voetbalgoden Barça goedgezind. Een kwartier voor tijd miste Sevilla een strafschop, en in de 94e minuut zorgde Gerard Pique voor de 2-0. Verlengingen dus, en daarin voltrok Martin Braithwaite de comeback. Barcelona staat zo in de finale van het bekertoernooi. [naar artikel]