Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Axel Daeseleire in tranen in eerste aflevering van ‘Axel gaat binnen’: “Kan me niet inbeelden hoe groot jullie verdriet is”

17/04/2024 - 18:00
"Axel Daeseleire (55) gaat in het derde seizoen van ‘Axel Gaat Binnen’ opnieuw binnen op acht bijzondere locaties. In de eerste aflevering verblijft hij samen met pasgeboren baby’s en hun ouders enkele nachten op de Moeder en Kind-afdeling van Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Axel Daeseleire in tranen in eerste aflevering van ‘Axel gaat binnen’: “Kan me niet inbeelden hoe groot jullie verdriet is” (17/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Axel Daeseleire (55) gaat in het derde seizoen van ‘Axel Gaat Binnen’ opnieuw binnen op acht bijzondere locaties. In de eerste aflevering verblijft hij samen met pasgeboren baby’s en hun ouders enkele nachten op de Moeder en Kind-afdeling van Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk. [naar artikel]


2. De tweede aflevering van 'Afscheid' grijpt opnieuw naar de keel: "Ik kan me niet inbeelden dat ik in december ga sterven" (01/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

In 'Afscheid' vertelt reporter Karine Claassen zes weken lang het verhaal van vijf mensen die afscheid nemen van hun leven. Ze leeft mee met... [naar artikel]


3. Tom Van Dyck verbijt zijn tranen: “Ik kan mij een leven zonder Christophe Lambrecht niet inbeelden” (07/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het was voor veel luisteraars even slikken, toen Michèle Cuvelier deze ochtend op StuBru collega’s en vrienden van de overleden Christophe... [naar artikel]


4. Elisabeth Lucie Baeten in tranen in ‘Ik vraag het aan’ na eerbetoon aan overleden nicht: “De beste vriendin die ik me kon inbeelden” (20/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

“Ik voel nog een deel triestheid, maar ben ook heel blij.” In de achtste aflevering van het VRT 1-programma ‘Ik vraag het aan’ kan de populaire influencer Elisabeth Lucie Baeten (33) haar tranen niet bedwingen wanneer Lady Linn (42) ‘You’ll be in My Heart’ van Phil Collins uit de Disneyfilm ‘Tarzan’ zingt. Elisabeth zong het nummer op de begrafenis van haar overleden nicht Katrin. “Dat nummer is verbonden aan mijn herinnering en liefde voor haar.” [naar artikel]


5. Axel Daeseleire vraagt hulp aan Luc Appermont in eerste aflevering van ‘Erfgenaam Gezocht’ (20/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

In de eerste aflevering van ‘Erfgenaam Gezocht’ gaat Axel Daeseleire (52) meteen aan de slag met een bekende erflater: La Esterella. Geen makkelijke opgave, dus daarom schakelt Axel nu de hulp in van Luc Appermont (71) die de zangeres goed kende. [naar artikel]


6. Axel Daeseleire in tranen na bezoek aan materniteit in 'Axel gaat binnen': “Dit is waarom ik tv wil maken” (18/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Axel Daeseleire (55) die snikkend in tranen uitbarstte op televisie, zo kenden we de stoere presentator totaal niet. Maar de onmacht van de ouders wiens pasgeboren zoontje vecht voor zijn leven, sneed diep gisteravond in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Axel gaat binnen’. Een bijzondere ervaring, die Daeseleire ook deed nadenken over z’n eigen leven. “Mijn omgeving zegt dat ik een goede vader zou zijn.” [naar artikel]


7. Axel Daeseleire in tranen na bezoek aan materniteit in 'Axel gaat binnen': “De onmacht van die ouders was het meest kwetsbare dat ik ooit zag” (18/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Axel Daeseleire (55) die snikkend in tranen uitbarstte op televisie, zo kenden we de stoere presentator totaal niet. Maar de onmacht van de ouders wiens pasgeboren zoontje vecht voor zijn leven, sneed diep gisteravond in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Axel gaat binnen’. Een bijzondere ervaring, die Daeseleire ook deed nadenken over z’n eigen leven. “Mijn omgeving zegt dat ik een goede vader zou zijn.” [naar artikel]


8. ‘Ik heb met ‘Boris’ een reeks gemaakt over een verdriet van 25 jaar oud en daar komt dan plots een laagje verdriet van 25 dagen oud bovenop’ (24/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. ‘Verdriet is kneedbaar: ik kan het mijne groter en kleiner maken. Ja, ik heb veel vertrouwen in verdriet’ (07/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


10. Achter de lach van Jan Boskamp schuilt verdriet: “Mensen zeggen weleens dat verdriet slijt. Nou, donderstraal maar op” (07/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Waar Jan Boskamp ook komt, de lach vergezelt hem. Maar achter die lach schuilt eveneens verdriet. Hoe de 75-jarige tv-knuffelbeer het leven koestert, ondanks tal van tegenslagen. “Man, al die mensen die je ontvallen... Waardeloos. Echt waardeloos.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!