Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

17/04/2024 - 23:20
"Man City en Real Madrid spelen verlengingen om te bepalen wie naar de halve finales van de Champions League mag. Scharen De Bruyne, die al scoorde, en Doku hun ploeg bij de laatste vier? Volg het op de voet in onze liveblog!"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVEBLOG ROMA-FEYENOORD. Geen goals in de eerste verlenging, stevenen we af op strafschoppen? (22/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Romelu Lukaku en AS Roma moeten verlengingen spelen tegen Feyenoord, nadat de reguliere speeltijd op 1-1 eindigde. Wie stoot door? Volg de ontknoping via onderstaande liveblog. [naar artikel]

2. LIVEBLOG MAN CITY-REAL. Geen goals in eerste verlenging, gaan we naar strafschoppen? (17/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Man City en Real Madrid spelen verlengingen om te bepalen wie naar de halve finales van de Champions League mag. Scharen De Bruyne, die al scoorde, en Doku hun ploeg bij de laatste vier? Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

3. LIVE. Geen doelpunten in eerste verlenging op Wembley. Chelsea en Man. City hebben nog een kwartier om strafschoppen te vermijden (24/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Finale League Cup • Wembley • Ref: Jonathan Moss • Chelsea verloor onlangs zwaar tegen City [naar artikel]

4. LIVE. Op naar strafschoppen? Juve en Porto komen niet tot scoren in eerste verlenging (09/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Champions League • Porto won heenmatch met 2-1 • De Ligt begint na blessure op de bank • Aftrap: 21u [naar artikel]

5. LIVE. Eerste verlenging levert geen doelpunten op, Zwitserland en Frankrijk op weg naar strafschoppen? (28/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 1/8ste finale • Aftrap: 21u • Ref: Fernando Rapallini (Arg) • Boekarest [naar artikel]

6. LIVE. De eerste verlenging zit erop, stevenen we af op strafschoppen? (11/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Wembley (Londen) • Aftrap: 21 uur • Scheidsrechter: Bjorn Kuipers (Ned) • Italië kan voor de tweede keer Europees kampioen worden, Engeland voor het eerst [naar artikel]

7. KIJK LIVE. Geen goals in eerste verlenging, op naar strafschoppen? (25/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Laatste voorronde CL • Shakhtar won heenmatch met 0-1 • Match live te bekijken op VTM 2 of HLN.be! • Uitzending start om 20u35 [naar artikel]

8. LIVE NEDERLAND-ARGENTINIË. Strafschoppen komen dichterbij: geen doelpunten in eerste verlenging (09/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Louis van Gaal is maar voor één ding op het WK voetbal in Qatar: om wereldkampioen te worden. Dan moet Oranje voorbij Argentinië en dus Lionel Messi. Stunt Nederland en bereikt het de halve finales? Volg de clash op de voet in onderstaande liveblog! [naar artikel]

9. LIVE SPAANSE SUPERCOPA. Geen goals in eerste verlenging. Moeten Real en Valencia dadelijk strafschoppen trappen? (11/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Supercopa • Aftrap: 20u • King Fahd International Stadium (Saudi-Arabië) • Courtois in de basis [naar artikel]

10. LIVE GENK-SERVETTE. Eerste verlenging levert geen doelpunt op, gaan we naar strafschoppen? (02/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Verlengingen moeten beslissen over de terugwedstrijd tussen Genk en Servette in de tweede voorronde van de Champions League. Na 90 minuten voetballen stond het namelijk 2-2. Dwingt Genk alsnog de kwalificatie af? Volg het op deze pagina of op VTM2! [naar artikel]