Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

17/04/2024 - 23:50
"Manchester City zal de Champions League niet voor de tweede keer op rij winnen. Kevin De Bruyne en co sneuvelden in de kwartfinale na strafschoppen tegen Real Madrid."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Geen tweede Champions League voor De Bruyne en co: Real na strafschoppen naar halve finales (17/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City zal de Champions League niet voor de tweede keer op rij winnen. Kevin De Bruyne en co sneuvelden in de kwartfinale na strafschoppen tegen Real Madrid. [naar artikel]

2. Einde verhaal voor De Bruyne en Doku: Real is het koelbloedigst in de strafschoppen en stoot ten koste van Man City door naar halve finales Champions League (18/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid heeft zich met een heuse hold-up en na strafschoppen voorbij een sterk Manchester City naar de halve finales van de Champions League geknokt. Kevin De Bruyne scoorde tevergeefs het enige doelpunt voor City. [naar artikel]

3. Geen tweede Champions League voor De Bruyne en co: Real na strafschoppen (en op diefje) naar halve finale (18/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City zal de Champions League niet voor de tweede keer op rij winnen. Een scorende Kevin De Bruyne en co domineerden de terugmatch tegen Real Madrid, maar sneuvelden na een bloedstollende strafschoppenserie. Real treft in de halve finale Bayern München, dat het Arsenal van Trossard uitschakelde. [naar artikel]

4. Manchester City na strafschoppen en Arsenal stoten door naar halve finales League Cup (20/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Manchester City, zonder Kevin De Bruyne, en Arsenal hebben zich dinsdagavond geplaatst voor de halve finales van de League Cup. In de kwartfinales wonnen de Gunners de stadsderby tegen West Ham United met 1-0. The Citizens hadden strafschoppen nodig tegen Leicester City, nadat het na de reguliere speeltijd en de verlengingen 1-1 was gebleven. [naar artikel]

5. League Cup – Manchester City, na strafschoppen, en Arsenal stoten door naar halve finales (20/12/2017 - Metro)

Manchester City, zonder Kevin De Bruyne, en Arsenal hebben zich dinsdagavond geplaatst voor de halve finales van de League Cup. In de kwartfinales wonnen de Gunners de stadsderby tegen West Ham United met 1-0. The Citizens hadden strafschoppen nodig tegen Leicester City, nadat het na de reguliere speeltijd en de verlengingen 1-1 was gebleven. Danny […] [naar artikel]

6. Football Talk. Lloris acht weken uit met knieblessure - U19 Racing Genk verslaat Juventus na strafschoppen en bereikt achtste finales Youth League (08/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het U19-team van KRC Genk heeft zich na een thriller verzekerd van een plaats in de achtste finales van de Youth League. De Limburgse youngsters versloegen woensdag in de barrages op eigen veld het Italiaanse topteam Juventus, dat in de tweede helft twee rode kaarten kreeg, na strafschoppen met 4-3. Na negentig minuten stond het 0-0. [naar artikel]

7. VIDEO. Mile Svilar redt het vel van missende Romelu Lukaku: AS Roma na strafschoppen naar achtste finales Europa League (23/02/2024 - Het Belang van Limburg)

AS Roma heeft zich donderdagavond als laatste team geplaatst voor de achtste finales in de Europa League. [naar artikel]

8. Lyon wint Champions League voor vrouwen na strafschoppen tegen PSG (02/06/2017 - Sporza)

2 dagen voor Juventus-Real Madrid moesten de vrouwen aan de slag in hun Champions League-finale. Na 0-0 telde Lyon PSG uit in de strafschoppenreeks: 7-6. [naar artikel]

9. Einde van de Genkse Champions League-droom: Servette zadelt Limburgers met ferme kater op na strafschoppen (02/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Champions League-droom van Racing Genk ligt aan diggelen. De Limburgers delfden na strafschoppen het onderspit tegen het Zwitserse Servette. Genk heeft wel nog het vangnet van de derde voorronde van de Europa League, waarin het Griekse Olympiakos wacht. [naar artikel]