Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

18/04/2024 - 00:50
"Kevin De Bruyne stond er opnieuw tegen Real Madrid. Onze landgenoot scoorde een kwartier voor affluiten de 1-1 in het Etihad Stadium, waardoor het nog tot verlengingen en penalty’s kwam. Een blik op de wedstrijd van de Rode Duivel, die alomtegenwoordig was."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Hij toonde opnieuw z’n belang: een blik op de match van De Bruyne, die met z’n goal penalty’s afdwong (18/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Kevin De Bruyne stond er opnieuw tegen Real Madrid. Onze landgenoot scoorde een kwartier voor affluiten de 1-1 in het Etihad Stadium, waardoor het nog tot verlengingen en penalty’s kwam. Een blik op de wedstrijd van de Rode Duivel, die alomtegenwoordig was. [naar artikel]

2. Chapecoense, een kleine club die respect afdwong in heel Brazilië (29/11/2016 - Sporza)

De Braziliaanse eersteklasser Chapecoense is keihard getroffen bij de Colombiaanse vliegramp: slechts vier voetballers overleefden de crash. Het bestuur en de andere spelers kwamen om. [naar artikel]

3. Herbekijk hier hoe Lierse in extremis punt afdwong tegen Beerschot en Roeselare en Cercle Brugge op kop bleven (14/08/2017 - Het Belang van Limburg)

SK Lierse en Beerschot Wilrijk sloten zondag op ‘t Lisp de tweede speeldag in de heenronde van de Proximus League (1B) af met een spectaculair g2-2 gelijkspel. [naar artikel]

4. LIVE. Inter ontsnapt! Atalanta mist enkele minuten voor tijd penalty die Malinovskyi afdwong (11/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]

5. LIVE. Geen 1-0! Yaremchuk mist strafschop nadat hij die zelf afdwong (29/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Europa League • Aftrap: 18u55 • Ghelamco Arena • De Buffalo’s hopen op de kentering [naar artikel]

6. Draagvlak voor BeNeLiga was nooit groter: hoe Club Brugge-manager Vincent Mannaert een officieuze stemming afdwong (16/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Wel 41 voor. Vier onthoudingen. Geen énkele ‘nee’. Een officieuze stemming over een ‘langetermijnproject voor het Belgisch voetbal’ wees uit dat het draagvlak voor een BeNeLiga nooit groter was. Het is geen toeval dat vooral Club Brugge - niet de meest populaire leerling van de Pro League-klas - opnieuw de forcing voerde. [naar artikel]

7. Jérémy Doku die penalty afdwong jongste Duivel die startte in knock-outmatch, Lineker onder de indruk (02/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Eden Hazard was dus niet fit genoeg om zelfs maar op de bank te starten, en ter vervanging van de aanvoerder verkoos bondscoach Martínez uiteindelijk Jeremy Doku boven Yannick Carrasco en Dries Mertens op het EK voetbal. Van een verrassing gesproken. [naar artikel]

8. AA Gent neemt het in Europa League op tegen Omonoia Nicosia, dat vorig jaar nog strafschoppen afdwong tegen Antwerp (02/08/2022 - Het Belang van Limburg)

AA Gent neemt het in de play-offronde van de Europa League op tegen Omonoia Nicosia uit Cyprus. Vorig jaar was dat nog de tegenstander van Antwerp. De Antwerpenaren konden zich toen pas na verlengingen en strafschoppen kwalificeren voor de groepsfase van de Europa League. [naar artikel]

9. Hij toonde opnieuw z’n belang: De Bruyne zorgde met deze goal dat het nog tot verlengingen en penalty’s kwam (18/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Kevin De Bruyne stond er opnieuw tegen Real Madrid. Onze landgenoot scoorde een kwartier voor affluiten de 1-1 in het Etihad Stadium, waardoor het nog tot verlengingen en penalty’s kwam. Daarin bleef Real het koelbloedigst. [naar artikel]

10. Will Smith toonde Adil en Bilall eerder al belang van 'gun safety' op de set (24/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Filmduo Adil & Bilall kregen op de set van Bad Boys for Life een lesje veiligheid van acteur Will Smith. De acteur toont in een korte video waarom het zo belangrijk is om op een filmset een wapen correct te dragen en te gebruiken, ook al is het geen echt wapen. [naar artikel]