Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Manu Van Acker ontpopt zich tot presentator: “Plots stond ik daar voor acht BV’s, opdrachten te geven”

18/04/2024 - 09:30
"Vanavond is hij te zien in het nieuwe seizoen ‘Nonkels’, zaterdag debuteert hij als presentator van ‘Het perfecte plaatje’... Als er één man zichzelf de nieuwe golden boy van televisiezender Play mag noemen, is het Manu Van Acker (24) wel. Al gaat dat ook met heel wat stress gepaard. “Ik vraag me voortdurend af of het goed genoeg is”, klinkt het."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Manu Van Acker ontpopt zich tot presentator: “Plots stond ik daar voor acht BV’s, opdrachten te geven” (18/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond is hij te zien in het nieuwe seizoen ‘Nonkels’, zaterdag debuteert hij als presentator van ‘Het perfecte plaatje’... Als er één man zichzelf de nieuwe golden boy van televisiezender Play mag noemen, is het Manu Van Acker (24) wel. Al gaat dat ook met heel wat stress gepaard. “Ik vraag me voortdurend af of het goed genoeg is”, klinkt het. [naar artikel]


2. Marleen Temmerman krijgt Van Acker Prijs Marleen Temmerman krijgt Van Acker Prijs (23/03/2018 - Metro)

De Van Acker Stichting heeft besloten haar tweejaarlijkse prijs voor 2018 toe te kennen aan prof. dr. Marleen Temmerman. Ze krijgt de prijs voor haar sterk maatschappelijk engagement. De prijs wordt uitgereikt op 28 april in Brugge. Marleen Temmerman zet zich als gynaecologe wereldwijd in voor de gezondheid en de rechten van vrouwen en kinderen. […] Het bericht Marleen Temmerman krijgt Van Acker Prijs Marleen Temmerman krijgt Van Acker Prijs verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


3. De lichamelijke precisie van Cindy Van Acker Na de voorstelling van haar solo’s was iedereen het er in Avignon over eens: het werk van Cindy Van Acker zou ook in België moeten te zien zijn. De Gistelse choreografe en danseres bouwde haar carrière grotendee (10/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


4. MNM-presentator en rijzende tv-ster Manu Van Acker: ‘Ambitie is wat mij betreft het mooiste wat er is’ (04/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Iedereen wil een stukje van Manu Van Acker, presentator van ‘Het perfecte plaatje’: “Ja, ik zeg echt nog ‘nee’ tegen bepaalde dingen” (20/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Hij koos bewust om ‘Het perfecte plaatje’ te presenteren en niet deel te nemen. Manu Van Acker (24) kan zijn prille maar erg volle cv nog wat verder aanvullen. “Het was allemaal wat onwennig in het begin, en dat zie je ook.” [naar artikel]


6. ‘Dit is het einde van Gary Lineker als BBC-presentator’: Engelse voetbalwereld schaart zich achter presentator in ‘nazi’-rel (11/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. OPROEP. Vrouw bevalt plots in badkamer, Truienaar ontpopt zich tot verloskundige (25/01/2018 - Het Belang van Limburg)

De kleine Noud Castro was niet van plan stilletjes ter wereld te komen. Hij pakte iedereen in snelheid waardoor zijn papa met hulp van telefonische instructies van de noodcentrale de rol van verloskundige op zich nam terwijl zijn mama op de vloer van de badkamer lag. [naar artikel]


8. “Plots schoot ze wakker, net als in een film”: Rony (66) reanimeert 14-jarig meisje dat bewusteloos in steegje ligt en ontpopt zich tot held (22/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

De 66-jarige Rony Verret uit Houtem heeft vorige week het leven van een 14-jarig meisje gered door haar met behulp van een telefoniste van de 112-centrale te reanimeren. Het meisje lag bewusteloos in de Karel Trekelsstraat en ademde niet meer. Een dag later werd Rony opgewacht door de moeder van het meisje. “Ze heeft me wel honderd keer bedankt omdat ik haar dochter redde”, aldus de held. [naar artikel]


9. SPELEN LIVE: snertdag voor Van Acker die plots ver van medaille staat - Lecluyse en Vanluchene stellen teleur (10/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Vier jaar lang beul je je af voor die ene minuut, die ene sprong, die ene kamp, die ene dag. Vier jaar lang leef je voor dat ene, [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!