Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVEBLOG ATALANTA-LIVERPOOL. 0-1 voor Liverpool na penalty van Salah!

18/04/2024 - 21:20
"Bergamo maakt zich klaar voor wat een historische avond Europees voetbal kan worden. ? Volg het hier. Liverpool lijkt na het zware verlies van vorige week uitgeteld in de Europa League, maar met The Reds weet je nooit. Charles De Ketelaere moet vrede nemen met een plek op de bank. Zorgt Liverpool voor de verrassing van de avond? Volg het hier!"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVEBLOG ATALANTA-LIVERPOOL. 0-1 voor Liverpool na penalty van Salah! (18/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Bergamo maakt zich klaar voor wat een historische avond Europees voetbal kan worden. ? Volg het hier. Liverpool lijkt na het zware verlies van vorige week uitgeteld in de Europa League, maar met The Reds weet je nooit. Charles De Ketelaere moet vrede nemen met een plek op de bank. Zorgt Liverpool voor de verrassing van de avond? Volg het hier! [naar artikel]

2. LIVEBLOG ATALANTA-LIVERPOOL. 0-1 voor Liverpool na penalty! (18/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

3. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

4. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

5. Wondergoal Wanyama, pareltje Salah en twee dubieuze penalty's voor Kane: slotfase Liverpool - Tottenham had álles (04/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Voor het knotsgekke matcheinde moest je dit weekend op Anfield zijn. In minuut 95 scoorde Harry Kane op penalty de laatste goal (2-2) nadat hij in... [naar artikel]

6. Viel Mo Salah te makkelijk om belangrijke penalty voor Liverpool te versieren? “Een duik met score van 9.9” (21/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Haasje over, nog maar eens. Man City en Liverpool geven elkaar geen duimbreed toe in de titelstrijd. Na de 1-0 van City tegen Spurs gisteren,... [naar artikel]

7. Liverpool na rust op en over Tottenham via Henderson en penalty Salah (27/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Tiende speeldag Premier League [naar artikel]

8. LIVE. Furieus gestart Liverpool snel op voorsprong via penalty Salah bij City van kapitein De Bruyne (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Liverpool met Jota, Mané, Firmino én Salah • Etihad Stadium • Blinkt De Bruyne uit? • Ref: Craig Pawson [naar artikel]

9. Bournemouth is Man United niet: Liverpool onderuit bij degradatiekandidaat nadat Salah penalty naast keilt (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nadat het rivaal Man United had weggeblazen met 7-0, heeft Liverpool in de uitwedstrijd tegen degradatiekandidaat Bournemouth al z’n achtste nederlaag van het seizoen in de Premier League geleden. Het werd 1-0 in de kustplaats in het zuiden van Engeland. Bournemouth stond voorafgaand aan deze speelronde laatste in de Premier League, maar steeg naar de zestiende plek. [naar artikel]

10. Liverpool onderuit bij degradatiekandidaat nadat Salah penalty naast keilt, Faes pakt rood bij nederlaag tegen Chelsea (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)