Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

20/04/2024 - 16:40
"Voor het Burnley van Kompany is het een cruciale match in de strijd om het behoud. Met nog vijf matchen te gaan begint de tijd te dringen voor de Clarets, dat op zes punten van de veilige zone staat. Behalen Kompany & co een broodnodige overwinning? Volg wedstrijd hieronder."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVEBLOG SHEFFIELD-BURNLEY. 0-1! Clarets komen tegen de gang van het spel in op voorsprong (20/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Voor het Burnley van Kompany is het een cruciale match in de strijd om het behoud. Met nog vijf matchen te gaan begint de tijd te dringen voor de Clarets, dat op zes punten van de veilige zone staat. Behalen Kompany & co een broodnodige overwinning? Volg wedstrijd hieronder. [naar artikel]

2. LIVEBLOG SHEFFIELD-BURNLEY. 0-2! Assignon schiet Clarets op dubbele voorsprong (20/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVEBLOG SHEFFIELD-BURNLEY. Twee goals op twee minuten: dubbele voorsprong voor Clarets in cruciale match (20/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVEBLOG CHELSEA-BURNLEY. Kompany met rood naar de tribune gestuurd, Cullen schiet tienkoppige Clarets op gelijke hoogte (30/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na de 4 op 6 tegen West Ham (2-2) en Brentford (2-1) leeft Burnley - een beetje - op hoop. Zeker met ook de puntenaftrek voor Nottingham Forest, plots op slechts vier eenheden, is het behoud niet langer een ‘mission impossible’. In de eerste helft pakte Kompany zelf rood. Palmer zette de strafschop om, maar vlak na de rust hing Cullen de bordjes gelijk. [naar artikel]

5. LIVEBLOG CHELSEA-BURNLEY. Kompany met rood naar de tribune gestuurd, O’Shea kopt Clarets voor tweede keer op gelijke hoogte (30/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVEBLOG SHEFFIELD-BURNLEY. Clarets lijken zegezeker in kelderkraker na treffer Gudmundsson (20/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE BURNLEY-QPR. Deksel op de neus: QPR komt op voorsprong nadat Clarets reeks grote kansen laten liggen (22/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het Burnley van Vincent Kompany kan na de promotie ook de titel pakken vandaag. Ze treffen in eigen huis laagvlieger QPR. Bij winst zijn ze zeker van het kampioenschap, als ze niet winnen moeten ze het resultaat van concurrent Sheffield United afwachten. Field schoot QPR vroeg in de tweede helft op voorsprong. Kunnen de mannen van Kompany reageren? Volg de wedstrijd in onze liveblog. [naar artikel]

8. LIVE BURNLEY-QPR. The Clarets domineren eerste helft met 87% balbezit en 17 schoten, maar nog geen doelpunten (22/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het Burnley van Vincent Kompany kan na de promotie ook de titel pakken vandaag. Ze treffen in eigen huis laagvlieger QPR. Bij winst zijn ze zeker van het kampioenschap, als ze niet winnen moeten ze het resultaat van concurrent Sheffield United afwachten. Volg de wedstrijd in onze liveblog. [naar artikel]

9. LIVE SALFORD - BURNLEY. Kompany mag al opnieuw juichen: ‘Clarets’ leiden ruim tegen vierdeklasser (26/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na een 1 op 15 in de Premier League tracht het Burnley van Kompany vertrouwen op te doen in de derde ronde van de League Cup op bezoek bij Salford City, club uit de League Two of de vierde klasse. Volg de match op de voet op deze pagina! [naar artikel]

10. LIVE BRENTFORD-BURNLEY. Clarets op achtervolgen aangewezen na openingstreffer Wissa (21/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

De start van Vincent Kompany bij Burnley verloopt voorloopig niet vlekkeloos. Ook tegen Brentfort kwam zijn team al snel op achterstand. Wissa rondde een knappe aanval af. Volg de wedstrijd hieronder LIVE. [naar artikel]