Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Taylor Swift had tien jaar lang een knipperlichtrelatie met Matty Healy: dit zijn de zes grootste onthullingen op ‘The Tortured Poets Deparment’

22/04/2024 - 19:10
"De intieme teksten uit het album ‘The Tortured Poets Department’, dat vrijdag op de wereld werd losgelaten, lijken wel recht uit het dagboek van Taylor Swift (34) te komen. Miljoenen Swifties namen de 31 gloednieuwe nummers grondig onder de loep én daar kwamen heel wat onthullingen uit. Van vlijmscherpe uithalen naar realityster Kim Kardashian (43) tot haar knipperlichtrelatie met Matty Healy (35): wij zetten de zes voornaamste ontdekkingen op een rijtje."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Taylor Swift had tien jaar lang een knipperlichtrelatie met Matty Healy: dit zijn de zes grootste onthullingen op ‘The Tortured Poets Deparment’ (22/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

De intieme teksten uit het album ‘The Tortured Poets Department’, dat vrijdag op de wereld werd losgelaten, lijken wel recht uit het dagboek van Taylor Swift (34) te komen. Miljoenen Swifties namen de 31 gloednieuwe nummers grondig onder de loep én daar kwamen heel wat onthullingen uit. Van vlijmscherpe uithalen naar realityster Kim Kardashian (43) tot haar knipperlichtrelatie met Matty Healy (35): wij zetten de zes voornaamste ontdekkingen op een rijtje. [naar artikel]


2. Referee Deparment: terecht rood voor Gerardo Arteaga tegen Anderlecht (21/02/2022 - Het Belang van Limburg)

De tussenkomst van de VAR en de uitsluiting van KRC Genk-verdediger Gerardo Arteaga zondagavond in Anderlecht waren terecht, zo oordeelt het Referee Department. “Hij brengt de veiligheid van zijn tegenstander in gevaar”, luidt het. [naar artikel]


3. Taylor Swift kondigt nieuw album ‘The Tortured Poets Department’ aan (05/02/2024 - Newsmonkey)

Hoewel fans dachten dat Taylor Swift de heruitgave van het album ‘Reputation’ zou aankondigen, heeft ze toch vriend en vijand verrast. Tijdens de Grammy Awards heeft de zangeres namelijk laten weten dat er in april een gloednieuw album zal verschijnen. Dat album zal ‘The Tortured Poets Department’ heten. Een uitverkochte tour, een gigantisch populaire concertfilm en een romance die recht uit een romcom lijkt te komen. Dat is het jaar van Taylor Swift in een notendop. Sinds gisteren werd dat jaar nog een beetje specialer, want de zangeres is nu recordhouder op de Grammy Awards. Daar won ze voor de vierde keer de award voor beste album. Tijdens haar speech had Swift ook verrassend nieuws voor de fans. ‘The Tortured Poets Department’ Tijdens de Grammy Awards kreeg Taylor Swift een prijs voor haar meest recente album ‘Midnights’. Ondertussen is de zangeres ook bezig met de heruitgave van oude albums om zo de rechten op de muziek terug te claimen van Scooter Braun. Fans hoopten al lang op een aankondiging die hen meer zou vertellen over de heruitgave van ‘Reputation’, maar de zangeres was hen te slim af. “Ik wil de fans bedanken door jullie te vertellen dat ik de laatste twee jaar nog een geheim bij me heb gehouden. Mijn nieuwe album zal namelijk op 19 april verschijnen”, vertelde Swift tijdens de Grammy Awards. “Het heet ‘The Tortured Poets Department’ en ik ga nu de cover op sociale media gaan posten.” Dat deed ze uiteindelijk ook via Instagram en X. Bekijk de aankondiging en cover hier: All’s fair in love and poetry… New album THE TORTURED POETS DEPARTMENT. Out April 19 🤍https://t.co/WdrCmvLHyA📷: Beth Garrabrant pic.twitter.com/CCPhmSZ2UD— Taylor Swift (@taylorswift13) February 5, 2024 The post Taylor Swift kondigt nieuw album ‘The Tortured Poets Department’ aan appeared first on Newsmonkey. [naar artikel]


4. Taylor Swift komt met een nieuwe plaat, en het wemelt van de theorieën: wie zijn de leden van haar ‘Tortured Poets Department’? (13/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Van Emily Dickinson tot Post Malone: dit zijn de mogelijke leden van Taylor Swifts ‘Tortured Poets Department’ (13/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Meer dan ooit lijkt Taylor Swift zich in te schrijven in een romantisch-literaire traditie: dit zijn de mogelijke leden van ‘Tortured Poets Department’ (13/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Poëzie en verborgen boodschappen: Taylor Swift brengt nieuwe album 'The tortured poets department' uit (19/04/2024 - VRT NWS)

De Amerikaanse popster Taylor Swift lanceert haar nieuwe album: 'The tortured poets department'. Later vandaag volgt de videoclip bij eerste single 'Fortnight'. Ondanks de strikte geheimhouding van Team Swift kon een vroegtijdig lek van het album online niet vermeden worden. Al ligt de focus van de vele Swifties in aanloop naar de officiële release vooral op de vele 'easter eggs'. [naar artikel]


8. Luister nu naar het nieuw en extra lang album ‘The Tortured Poets Department’ van Taylor Swift (19/04/2024 - Newsmonkey)

Taylor Swift heeft afgelopen nacht haar nieuwe album ‘The Tortured Poets Department’ gereleaset. Dat bleek verrassend een dubbelalbum te zijn, waardoor er maar liefst 31 nieuwe nummers zijn, in plaats van de eerder aangekondigde 16. Tijdens de Grammy Awards begin februari kondigde Taylor Swift een nieuw album aan. De zangeres had toen net voor de vierde keer – een record – de Grammy Award voor Record of the Year gewonnen voor ‘Midnights’. En dat album heeft nu een opvolger gekregen met ‘The Tortured Poets Department’. Dubbelalbum Kort daarna kondigde de zangeres een tracklist aan, met daarop enkele opvallende samenwerkingen zoals Post Malone en Florence + The Machine. Maar om 2 uur ’s nachts Amerikaanse tijd bleek Taylor Swift een verrassing te hebben voor haar vele fans. “‘The Tortured Poets Department’ is een geheim dubbelalbum. Ik heb de afgelopen twee jaar zoveel gemartelde poëzie geschreven en wilde het allemaal met jullie delen, dus hier is het tweede deel van ‘TTPD: The Anthology’. 15 extra nummers. En nu is het verhaal niet meer van mij … het is helemaal van jou”, zei de wereldster daarover op Instagram. Het totale album bestaat dus uit 31 nummers en duurt meer dan twee uur. Productief Met het dubbelalbum ‘The Tortured Poets Department’ bewijst Taylor Swift nog maar eens dat ze een van de meest productieve artiesten van het moment is. Het is al haar vijfde studioalbum in minder dan vijf jaar. In die periode heeft ze ook vier ‘Taylor’s Version’-albums opnieuw opgenomen. Tussendoor is de zangeres ook bezig met een gigantische wereldtour ‘The Eras Tour‘, die heel binnenkort aan het Europese luik begint. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift) Luister hier naar ‘The Tortured Poets Department: The Anthology’: The post Luister nu naar het nieuw en extra lang album ‘The Tortured Poets Department’ van Taylor Swift appeared first on Newsmonkey. [naar artikel]


9. ‘The Tortured Poets Department’ van Taylor Swift verrast veel te weinig en de cringe-factor ligt hoger dan ooit (19/04/2024 - Humo)

[naar artikel]


10. ‘The Tortured Poets Department’ van Taylor Swift verrast veel te weinig en de cringefactor ligt hoger dan ooit (22/04/2024 - Humo)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!