Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

23/04/2024 - 22:00
"Arsenal en Chelsea staan tegenover elkaar in de Londense derby. Arsenal staat op dit moment met een match meer aan de leiding. Bij winst kunnen de Gunners Manchester City verder onder druk zetten. Rode Duivel Leandro Trossard opende de score in het Emirates Stadium."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVEBLOG ARSENAL-CHELSEA. Thuisploeg leidt aan de rust dankzij treffer Trossard, Jackson laat gelijkmaker liggen (23/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Arsenal en Chelsea staan tegenover elkaar in de Londense derby. Arsenal staat op dit moment met een match meer aan de leiding. Bij winst kunnen de Gunners Manchester City verder onder druk zetten. Rode Duivel Leandro Trossard opende de score in het Emirates Stadium. [naar artikel]

2. LIVEBLOG EUPEN-ANTWERP. Janssen laat gelijkmaker liggen vanop de stip, thuisploeg verweert zich kranig (28/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp maakt de verplaatsing naar Eupen. Aan de Kehrweg kwam de landskampioen op achterstand na een knullig doelpunt. Baiye was sneller dan Butez op de bal en tikte de verdiende openingstreffer in doel. Kan de Great Old reageren? Volg het in onze liveblog! [naar artikel]

3. LIVEBLOG ANDERLECHT-UNION. Paars-wit nadrukkelijk op zoek naar gelijkmaker, Schmeichel houdt thuisploeg recht (28/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

In het Lotto Park staat de Brusselse derby tussen Anderlecht en Union op het menu. De hoofdrol in de eerste helft was weggelegd voor Jan Vertonghen. Na twee gruwelijke fouten, kopte hij de aansluitingstreffer zelf tegen de touwen. Een sprankeltje hoop voor het paars-witte thuispubliek. Volg de topper in onze liveblog! [naar artikel]

4. LIVEBLOG CHARLEROI-ANDERLECHT. Thuisploeg gaat op zoek naar de gelijkmaker, houdt paars-wit stand? (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een efficiënt maar matig voetballend Anderlecht verdedigt een kleine voorsprong in Charleroi. Houdt paars-wit stand? Volg de tweede helft op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

5. LIVEBLOG RWDM-EUPEN. Daar is de gelijkmaker: Gueye mist strafschop, maar Abe schiet thuisploeg toch langszij in rebound (13/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Eén van de twee matchen in de Relegation Play-Offs staat zaterdag al op de affiche. RWDM ontvangt Eupen. Beide ploegen bleven vorige week steken op een gelijkspel. Wie van de twee pakt hun eerste overwinning en wie staat er na dit weekend op de laatste plek? Volg het in de liveblog hieronder. [naar artikel]

6. LIVEBLOG REAL-BARCELONA. De snelle gelijkmaker voor de thuisploeg: Vinícius treft raak vanop de stip (21/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

El Clásico is momenteel aan de gang. Een cruciale wedstrijd in de titelstrijd met FC Barcelona dat op acht punten staat van Real Madrid. Als Barça wint speelt het terug mee voor de titel. Terwijl Real de spanning volledig kan wegnemen door te winnen. Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder. [naar artikel]

7. LIVEBLOG ARSENAL-CHELSEA. Thuisploeg speelt Chelsea helemaal weg, doelpuntenmaker Trossard naar de kant gehaald (23/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. Rusten in Genk: thuisploeg staat op voorsprong via Ito, maar ontsnapt wel aan gelijkmaker vlak voor rust (26/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 21 • Luminus Arena • Aftrap: 14u30 [naar artikel]

9. LIVE NAPOLI-INTER. Di Lorenzo zet thuisploeg meteen na gelijkmaker van Lukaku opnieuw op voorsprong (21/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Aftrap: 18u • Stadion: Stadio Diego Armando Maradona • Di Lorenzo zet Napoli meteen na gelijkmaker van Lukaku op 2-1 met heerlijke plaatsbal [naar artikel]

10. LIVE STVV-KV MECHELEN. Thuisploeg gaat rusten met zuinige voorsprong, doelman Suzuki houdt Malinwa van gelijkmaker (17/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

STVV en KV Mechelen sluiten de speeldag in de Jupiler Pro League af. Wie trekt aan het langste eind? Volg het hieronder LIVE. [naar artikel]