Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Maria Iskariot wint Humo’s Rock Rally met haar punkband: “Een zeer groot groeipotentieel”

29/04/2024 - 07:10
"Maria Iskariot heeft zondagavond de 24e editie van Humo’s Rock Rally op haar naam geschreven. De punkband uit Gent wint een cheque ter waarde van 10.000 euro. Ze haalde het voor Teun en TJE. De Publieksprijs werd gewonnen door de Koala Disco."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Maria Iskariot wint Humo’s Rock Rally met haar punkband: “Een zeer groot groeipotentieel” (29/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Maria Iskariot heeft zondagavond de 24e editie van Humo’s Rock Rally op haar naam geschreven. De punkband uit Gent wint een cheque ter waarde van 10.000 euro. Ze haalde het voor Teun en TJE. De Publieksprijs werd gewonnen door de Koala Disco. [naar artikel]


2. Van Noordkaap tot Maria Iskariot: de indrukwekkende erelijst van Humo’s Rock Rally! (28/04/2024 - Humo)

[naar artikel]


3. Maria Iskariot wint Humo's Rock Rally met Nederlandstalige punk (28/04/2024 - VRT NWS)

Maria Iskariot heeft de 24e editie gewonnen van Humo's Rock Rally, een van de belangrijkste muziekwedstrijden in Vlaanderen. Het Gentse viertal kon de jury overtuigen met Nederlandstalige punksongs. [naar artikel]


4. Sommige gemeenten krijgen tot 40 procent minder budget voor buitenschoolse opvang - Maria Iskariot wint Humo’s Rock Rally (29/04/2024 - De Standaard)

Met dit overzicht bent u snel mee met de belangrijkste gebeurtenissen van vandaag. [naar artikel]


5. Maria Iskariot wint Humo’s Rock Rally, Lommelse groep Koala Disco wint publieksprijs (29/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Voor het eerst in 34 jaar werd Humo’s Rock Rally gewonnen door een Nederlandstalige band. Punkband Maria Iskariot werd de geestelijke erfgenaam van Noordkaap. [naar artikel]


6. Wie is Maria Iskariot, de winnaar van Humo’s Rock Rally 2024? ‘Ik ben bijna in mijn broek aan het plassen’ (29/04/2024 - Humo)

[naar artikel]


7. Maria Iskariot, winnaar: ‘Opeens zei Tomas De Soete op live radio: ‘Helena, dit is onprofessioneel!’’ (02/05/2024 - Humo)

[naar artikel]


8. Na Pedro Elias en Humo’s Rock Rally-winnaar Maria Iskariot in ‘Amai zeg wauw’: dit waren de leukste en bizarste muzikale finales (10/05/2024 - Humo)

[naar artikel]


9. Nieuw Antwerps productiehuis Iskariot maakt musical over Ann Christy met medewerking van zoon Benjamin (25/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

Het nieuwe Antwerpse musicalhuis Iskariot pakt uit met een voorstelling rond het leven van Ann Christy. Opmerkelijk is dat haar zoon Benjamin voor het eerst zijn medewerking verleent aan een productie over zijn bekende moeder. [naar artikel]


10. Na ‘Droomfabriek’-controverse: nieuw Antwerps theaterproductiehuis Iskariot komt met musical over Ann Christy (26/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

Een musical over Ann Christy als mens, als mama en als artiest, met de hulp van haar zoon. De nieuwe Antwerpse musicalproducent Iskariot zet zich meteen op de kaart met spraakmakende creaties. En zeggen dat het idee voor de musical ontstond door de controverse over de terugkeer van De Droomfabriek op tv. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!