Nieuwsfeed

Football Talk. Rits terug na zeven maand afwezigheid – Eigenaars Standard investeren in club Lukebakio

Club Brugge hervatte donderdag de trainingen. Blauw-zwart deed dat mét Mats Rits (29), terug na bijna zeven maanden revalideren. De middenvelder scheurde in mei zijn kruisbanden in de tweede play-off-wedstrijd op Anderlecht en miste zo de heenronde van het nieuwe seizoen. Tijdens zijn revalidatie was Rits nauw betrokken bij de ploeg – zo miste hij geen enkele uitwedstrijd in de Champions League. Club Brugge heeft er straks een wapen bij op het middenveld. Een meer dan waardig alternatief voor de driehoek Onyedika-Nielsen-Vanaken, die bijna alles speelde in de heenronde. Club oefent de komende weken tegen provincialer Westkapelle, Lille en Excelsior. In die matchen kan Rits zijn eerste minuten maken in functie van zijn terugkeer eind december. Anders dan de andere topclubs gaat blauw-zwart niet op stage. (TTV)