Nieuwsfeed

“Kerstmis is voorbij”: Pamela Anderson maakt op een brute manier komaf met kerst

Met Pamela Anderson (55) sol je beter niet en dat weet nu ook de Kerstman. Zo is in bovenstaande video te zien hoe het model in een lange witte jurk paradeert en terwijl een kerstboom achter zich aan sleurt. Wanneer de ster vervolgens een vriendelijke kerstman tegenkomt die haar een vrolijk kerstfeest wenst, reageert ze kordaat: “Kerst is voorbij, Santa.” Vervolgens trekt ze aan zijn baard. Al is het gelukkig allemaal wel in scène gezet. De video is namelijk in samenwerking met het modewerk Jaquemus.

Krantenkoppen in België

“Niemand durfde haar tot op haar vel te fouilleren”: deze celebs dienden hun vaderland als spion, met gevaar voor eigen leven

Ze smokkelden briefjes in hun ondergoed, verborgen Britse piloten of gaven informatie over nazi-sympathisanten en communisten door. Van Roald Dahl over Walt Disney tot Audrey Hepburn. Zelf kunnen ze het niet meer vertellen, maar deze sterren van het podium en het witte doek waren ‘na hun uren’ echte spionnen. “Ik verstopte de krant in mijn wollen sokken.”

Lees meer »

Nooit meer condens op je bril? Wetenschappers verklappen het geheim

Je herkent het vast wel, je stapt in de winter de deur uit en hebt meteen last van aangedampte brilglazen. Uiterst vervelend, want je ziet niets. Dat is binnenkort verleden tijd! Zwitserse wetenschappers hebben recent een oplossing gevonden dat het leven van miljoenen brillendragers makkelijker zou maken. Het enige wat je nodig hebt … een laagje goud.

Lees meer »

Herboren Jelle Vossen lag vijf dagen in het ziekenhuis met vleesetende bacterie: “Van fitte mens zomaar naar één brok ellende”

De wederopstanding van Zulte Waregem zette zich zaterdag tegen Westerlo slechts half door. Essevee kon geen nieuwe zege bijschrijven, maar het punt dat in het slotkwartier werd thuisgehouden kan in de eindafrekening evenwel van groot belang blijken. Ook, en vooral, om wie het was die de bal tegen de netten kopte: Jelle Vossen. Altijd een garantie voor goals, maar nu

Lees meer »

Wat zijn de gevolgen als je geen belastingen betaalt, zoals ‘Temptation’ Megan? “Ik vrees dat ze binnenkort een onprettig telefoontje krijgt”

De recente uitlatingen van ‘Temptation island’-deelneemster Megan Desaever krijgen waarschijnlijk nog een staartje. De realityster bekende in een interview geen belastingen te betalen op haar inkomsten, wegens “oneerlijk”. Dat zal de fiscus niet zijn ontgaan. “Ik vrees dat ze in de komende dagen een onprettig telefoontje of brief krijgt.”

Lees meer »

“De aankondiging bracht een stroom analyses op gang, maar op één vlak heeft CD&V-voorzitter Mahdi nu al gelijk gekregen”

Op één vlak heeft CD&V-voorzitter Sammy Mahdi nu al gelijk gekregen. Zeg als politicus dat je wil inzetten op jongeren en iedereen knikt begrijpend, evident, einde ­discussie. Zeg dat je wil inzetten op ouderen en de wenkbrauwen gaan omhoog. De aankondiging op de CD&V-nieuwjaarsreceptie dat de vernieuwing zich – letterlijk – op vijftig tinten grijs zou richten, bracht meteen een

Lees meer »

Waarom zijn tanks voor Oekraïne zo’n heikel punt voor Duitsland? 

Alle ogen zijn vandaag gericht op Ramstein, de Amerikaanse luchtmachtbasis in Duitsland waar vandaag de defensieministers van 50 landen samenkomen. Onder leiding van de Amerikanen zullen ze daar de wapenleveringen voor Oekraïne bespreken. Het belangrijkste agendapunt: zal Duitsland toestemming geven aan andere landen om Leopard 2-tanks te leveren aan Oekraïne? En er misschien ook zelf gaan leveren? Oekraïne vraagt al

Lees meer »

“Het smelt” gaat in wereldpremière in VS, auteur Lize Spit: “Ontroerend om te zien wat regisseur Veerle Baetens met verhaal heeft gedaan”

Vannacht gaat op het Sundance Festival in de Verenigde Staten "Het smelt" ("When it melts") in wereldpremière. De verfilming van de debuutroman van Lize Spit werd geregisseerd door Veerle Baetens. "In de verfilming zitten nieuwe conflicten en twists, het is boeiend en ontroerend om te zien wat Veerle Baetens ermee gedaan heeft", vertelt Lize Spit in een gesprek met VRT

Lees meer »