Nieuwsfeed

Von der Leyen belooft Turkije bijkomende Europese hulp

In een telefoongesprek met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen bijkomende hulp van de EU aan Turkije beloofd. Het gaat vooral om tenten, dekens en verwarmingstoestellen. Dat meldt de Commissie zondag in een persbericht.

Krantenkoppen in België

INTERVIEW. Driesterrenkoppel Tim (40) en Inge (39) Boury: “Meestal liggen we op vrije dagen al om 9 uur in bed, helemaal uitgeput”

Komende maandag op de nieuwe Michelin-ceremonie zullen Tim Boury (40) en Inge Waeles (39) voor het eerst pas écht in alle rust van hun driesterrenstatus kunnen genieten. Want sinds hun Roeselaarse restaurant ‘Boury’ één jaar geleden tot op wereldniveau werd gehesen, is de rollercoaster nooit gestopt. “Nog elke dag feliciteren klanten ons met de derde ster.” Het leven zoals het

Lees meer »

WUYTS & VLAEMINCK. “Matthieu Van der Poel geeft een grillige indruk. Moet hij niet kiezen voor de weg ten koste van het veldrijden?”

Komende zaterdag is het zover: het eerste Monument van het wielerseizoen, Milaan-Sanremo. Wie wordt kopman? “Ik denk dat ze starten met twee kopmannen, Jasper Philipsen en Matthieu Van der Poel ”, klinkt het bij wielerjournalist Stijn Vlaeminck. Al geeft Van der Poel de afgelopen week wel een grillige indruk. Zou hij beter kiezen voor de weg ten koste van het

Lees meer »

Ook YouTube heft beperkingen op Trumps account op

De gewezen Amerikaanse president Donald Trump kan zijn achterban opnieuw bereiken via YouTube. Het grootste onlinevideoplatform ter wereld, dat eigendom is van Google, heeft de beperkingen op Trumps account opgeheven. Eerder deblokkeerden ook Twitter, Facebook en Instagram zijn account.

Lees meer »

Van taart-o-maten tot cafeïneshots en cocktails op hoog niveau: 25 culinaire adressen van vrouwelijke foodondernemers

Vrouwen in de foodsector: er wordt weleens gezegd dat ze moeilijk te vinden zijn. Het aantal Belgische vrouwelijke sterrenchefs met een Michelinster zijn daar maar één voorbeeld van. HLN deed de check en botste gelukkig wél op een lange lijst van vrouwelijke onderneemsters in de horeca met een straf verhaal. Van Antwerpen tot Oost-Vlaanderen: we lijsten per provincie 5 topadressen

Lees meer »

Prins Harry duikt onverwacht op in rechtszaal voor mogelijk afluisterschandaal door ‘Daily Mail’

In Londen is vandaag een vierdaagse voorbereidende zitting van start gegaan in het kader van een mogelijk afluisterschandaal tegen Prins Harry en andere Britse beroemdheden. Samen met onder meer Elton John beschuldigt Harry de uitgever van de Britse tabloidkrant Daily Mail van “grove schendingen van de privacy”. Dat de hertog van Sussex vanochtend zelf aan het rechtsgebouw verscheen, bewijst hoe

Lees meer »