Nieuwsfeed

Mama van Sven Ornelis probeert hem live op radio te ontmaskeren: “Jij bent Champignon in ‘The Masked Singer’”

“Ik denk dat jij onder een masker zit, dat ‘Champignon’ke’”, zo probeerde mama Anny haar zoon Sven Ornelis vanmorgen rechtstreeks op de radio te ontmaskeren. Zijn ouders zijn ervan overtuigd dat hij meedoet aan ‘The Masked Singer’. De hele week slaapt Anke Buckinx elke avond bij een andere bekende Vlaming. Als laatsten waren de ouders van Sven aan de beurt.

Krantenkoppen in België

De Croo blijft vizier richten op besparing

De federale regering blijft sleutelen aan haar begrotingscontrole. Echt ver is ze nog niet gevorderd. Zelfs hoe groot de oefening moet zijn, was gisteren nog voorwerp van discussie. Premier Alexander De Croo (Open VLD) wil dit jaar een inspanning van 300 miljoen euro en volgend jaar 1,8 miljard euro. Maar dat valt vooral bij PS op een koude steen.

Lees meer »

Man beschuldigd van filmen castraties voor ‘eunuchmaker’ website, moet voor Britse rechtbank verschijnen

In Londen is er een man voor de rechter moeten verschijnen op beschuldiging van het uitvoeren en uitzenden van castraties op zijn website ‘eunuchmaker’. De Noorse Marius Gustavson zou de leider zijn van een grote samenzwering die verdacht wordt van 29 misdrijven. Daarbij gaat het om het verwijderen en de handel van lichaamsdelen. Gustavson wordt ook beschuldigd van het verwijderen

Lees meer »

Kopecky moet in volle finale halt houden, maar ziet ploeggenote Reusser geweldige solo afronden nadat ze in slotkilometers verkeerd rijdt

Marlen Reusser moet niet onderdoen voor Van Aert of Laporte. De Zwitserse hardrijdster volbracht een solo van maar liefst 41 kilometer. In de laatste vijf kilometer werd het nog even spannend voor Reusser. Ze nam een verkeerde afslag, maar had een comfortabele voorsprong op de concurrentie. Kopecky reed dan weer een wedstrijd in de achtergrond en moest in de finale

Lees meer »

Schokkend experiment met schimmels en brood gaat viraal op TikTok: “Ultieme bewijs waarom je best je handen wast voordat je eten aanraakt”

De Brit Gavin Wren ging onlangs viraal met een wetenschappelijk proefje op TikTok. De video’s in kwestie zijn samen al meer dan 4 miljoen keer bekeken. Daarin wil hij te weten komen of een sneetje brood langer vers blijft wanneer je wel of niet jouw handen proper maakt. Het resultaat na net geen maand was duidelijk. “Ik moest stoppen omdat

Lees meer »