Nieuwsfeed

Laffe streek tijdens punt levert Fransman Hugo Gaston initiële monsterboete van 133.000 euro op

Na beroep is zijn geldboete van 133.000 euro geminderd tot 72.000 euro, maar zijn goede naam is Hugo Gaston (ATP 108) definitief kwijt. De 22-jarige Fransman liet op het recente Masters 1000-toernooi in Madrid bij een zo goed als verloren punt met opzet een bal uit de broekzak vallen, in de hoop dat het punt nog zou herspeeld worden.

Krantenkoppen in België

‘Trainer’ Marc Degryse voorspelt vroege exit in titelclash van morgen: “Als dié straks tekeergaat zoals vorige week op Genk, zit de hele Bosuil achter hem aan”

Met welke 11 zullen Antwerp en Union aantreden? Wat wordt de sleutel van de wedstrijd? En waarom gaat het om veel meer dan tactiek? Onze huisanalist Marc Degryse kruipt, met stift en een tekenbord, in de hoofden van Mark van Bommel en Karel Geraerts en fileert uitvoerig de titelclash. “Van Bommel zal vroeg of laat in de wedstrijd het vernuft

Lees meer »

Antwerpse politie roept op om dit weekend niet met de auto naar omgeving Sportpaleis te komen: “Veel evenementen tegelijkertijd”

De Antwerpse politie vraagt om dit weekend niet met de auto naar de ruime omgeving van het Sportpaleis te komen, omdat er veel evenementen tegelijkertijd plaatsvinden. Dat zou voor heel wat verkeershinder kunnen zorgen. Zo speelt Elton John twee keer voor een uitverkocht Sportpaleis, is er de mogelijke titelmatch van Antwerp tegen Union op de Bosuil in Deurne en is

Lees meer »

De vijf boeken van de week: Ilja Leonard Pfeijffer brengt eerste historische roman uit en Saskia de Coster schrijft over wat bedrog doet met een gezin

Ilja Leonard Pfeijffer heeft een vuistdikke roman geschreven: “Alkibiades” houdt onze democratie een spiegel voor. Van Saskia de Coster verscheen “Net echt”, een roman waarin een middenklassengezin uit elkaar valt. Nele Reymen bundelde veelgestelde vragen over moederschap. De invloed van de klimaatverandering op ons cultureel erfgoed is uitgediept door kunsthistoricus Thijs Weststreijn. Michael De Cock illustreert het belang van cultuur

Lees meer »

Het is nieuw en beter dan botox: wat is ‘Daxxify’? Plastische chirurg: “Níét voor beginners”

Een rimpeltje weg of een lijntje minder: cosmetische ingrepen blijven populair in ons land. Botox is de meest bekende, al brengt nieuwkomer ‘Daxxify’ daar mogelijk verandering in. In Amerika zijn ze al fan, want Daxxify werkt langer en beter. Maar het nieuwe antirimpelmiddel is wel een tikkeltje duurder dan botox, licht een plastische chirurge toe. En gevaarlijker. “Het ligt een

Lees meer »

HLN GIRO-PRONO. Voorspel hier de top 3 van de zeventiende rit en WIN een exclusieve 3 liter ‘Jeroboam’-fles Giro-Prosecco

Etaleer in de HLN Giro-Prono jouw wielerkennis, vertrouw op je buikgevoel of reken op (beginners)geluk. Onze redactie lanceert elke dag een nieuwe spannende pronostiek waarbij jullie een gooi mogen doen naar de dag- en de eindzege. Wie op het einde van de rit (pun intended) de meeste juiste voorspellingen behaalt, maakt bovendien kans op een exclusieve 3 liter-fles Prosecco.

Lees meer »