Nieuwsfeed

Langeafstandsraketten en F-16’s voor Oekraïne tonen dat het Westen minder bevreesd is voor Poetins dreigementen

.

Krantenkoppen in België

INTERVIEW. Zeno Debast, na het seizoen van de doorbraak, over zijn toekomst: “Normaal blijf ik zeker nog één jaar bij Anderlecht”

De titelstrijd volgt Zeno Debast (19) met pijn in het hart. Zijn seizoen van de doorbraak liep parallel met het slechtste eindresultaat in bijna 100 jaar voor Anderlecht. Intussen heeft de Rode Duivel die ontgoocheling een plaats kunnen geven. “Mijn hart blijft paars, maar dit wil ik nooit meer meemaken.” Een babbel met Debast, over werkloos moeten toekijken, Anderlecht en

Lees meer »

Pringles verwijdert stalen bodem van iconische koker: “In 2025 moeten al onze verpakkingen recycleerbaar zijn”

Revolutie bij Pringles: de bekende chipsproducent verwijdert de stalen bodem van zijn iconische kokers om deze volledig recycleerbaar te maken. De belangrijke innovatie komt niet uit het buitenland, maar werd wel ontworpen en ontwikkeld in de Belgische R&D-afdeling in Mechelen. “We hebben het onszelf niet gemakkelijk gemaakt.” Manager Luc Houben geeft tekst en uitleg.

Lees meer »

Groenen furieus na uitspraken De Croo over Europese klimaatplannen: “Premier moet regeren, geen campagne voeren”

In navolging van Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) pleit ook premier Alexander De Croo (Open Vld) ervoor om de “pauzeknop” in te drukken omtrent de Europese natuurherstelwet. “Op een bepaald moment moet je een keuze maken. Is het nu het moment om alles tezelfdertijd te doen”, vroeg de premier zich dinsdagavond af in ‘Terzake’. “De klimaatcrisis kent geen

Lees meer »