Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE OEKRAÏNE. Minstens tien doden en twintig gewonden bij nieuwe raketaanval: “Wereld is niet vastberaden genoeg om Russische terreur te stoppen”

17/04/2024 - 10:50
"Bij de Russische raketaanval op de Oekraïense stad Tsjernihiv zijn al zeker tien doden en twintig gewonden geteld. Dat laat president Volodymyr Zelensky weten. “De zoek- en reddingsoperaties worden voortgezet”, klinkt het op Telegram. De aanval was onder meer gericht op een ziekenhuis. De stad werd getroffen door drie raketten. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE OEKRAÏNE. Minstens tien doden en twintig gewonden bij nieuwe raketaanval: “Wereld is niet vastberaden genoeg om Russische terreur te stoppen” (17/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Bij de Russische raketaanval op de Oekraïense stad Tsjernihiv zijn al zeker tien doden en twintig gewonden geteld. Dat laat president Volodymyr Zelensky weten. “De zoek- en reddingsoperaties worden voortgezet”, klinkt het op Telegram. De aanval was onder meer gericht op een ziekenhuis. De stad werd getroffen door drie raketten. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


2. LIVE OEKRAÏNE. Minstens 11 doden en 22 gewonden bij nieuwe raketaanval: “Wereld is niet vastberaden genoeg om Russische terreur te stoppen” (17/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Bij de Russische raketaanval op de Oekraïense stad Tsjernihiv zijn al zeker 11 doden en 22 gewonden geteld. Drie mensen zijn nog vermist, laat minister van Binnenlandse Zaken Ihor Klymenko weten. “De wereld is niet vastberaden genoeg om de Russische terreur te stoppen", stelt president Volodymyr Zelensky in een bericht op X. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


3. LIVE OEKRAÏNE. Minstens 13 doden en 60 gewonden bij nieuwe raketaanval: “Wereld is niet vastberaden genoeg om Russische terreur te stoppen” (17/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Bij de Russische raketaanval op de Oekraïense stad Tsjernihiv zijn al zeker 13 doden en 60 gewonden geteld. Dat laat minister van Binnenlandse Zaken Ihor Klymenko weten. “De wereld is niet vastberaden genoeg om de Russische terreur te stoppen", stelt president Volodymyr Zelensky in een bericht op X. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


4. LIVE OEKRAÏNE. Minstens 14 doden en 60 gewonden bij nieuwe raketaanval: “Wereld is niet vastberaden genoeg om Russische terreur te stoppen” (17/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na de Russische raketaanval op de Oekraïense stad Tsjernihiv op woensdag zijn al zeker 14 doden en ruim 60 gewonden geteld. Dat blijkt uit een nieuwe balans van het Oekraïense ministerie van Binnenlandse Zaken. “De wereld is niet vastberaden genoeg om de Russische terreur te stoppen”, stelt president Volodymyr Zelensky in een bericht op X. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


5. ‘Minstens 23 burgerdoden en 28 gewonden bij Russische raketaanval op humanitair konvooi in Zaporizja’ (30/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Minstens 23 burgerdoden en 28 gewonden bij Russische raketaanval op humanitair konvooi in Zaporizja: ‘Bloeddorstig tuig’ (30/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Minstens 25 burgerdoden en 50 gewonden bij Russische raketaanval op humanitair konvooi in Zaporizja: ‘Bloeddorstig tuig’ (30/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Minstens 30 burgerdoden en 88 gewonden bij Russische raketaanval op humanitair konvooi in Zaporizja (30/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Minstens vijf doden en meer dan 20 gewonden, onder wie kinderen, bij Russische raketaanval op woongebouw in Oekraïne (14/01/2023 - Gazet van Antwerpen)

Bij een Russische aanval op een appartementsgebouw in de Oekraïense stad Dnipro, in het oosten van Oekraïne, zijn minstens 5 mensen omgekomen en 27 anderen gewond geraakt. Dat is vernomen bij de lokale autoriteiten. Ook op andere plaatsen was er sprake van raketaanvallen. [naar artikel]


10. Live - Minstens vijf doden en 27 gewonden bij Russische raketaanval op woongebouw in Dnipro (14/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!