Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Billie Eilish legt uit wat ze doet tegen laag zelfbeeld: “Zelfbevrediging voor de spiegel”

25/04/2024 - 11:40
"Billie Eilish gebruikt masturbatie om een positiever beeld van zichzelf en haar lichaam te krijgen. In een interview met muziekblad ‘Rolling Stone’ vertelt de 22-jarige zangeres dat zelfbevrediging een belangrijk onderdeel van haar leven is en haar echt heeft geholpen. “Mensen moeten vaker masturberen”, aldus Eilish. “Ik kan het niet vaak genoeg zeggen.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Billie Eilish legt uit wat ze doet tegen laag zelfbeeld: “Zelfbevrediging voor de spiegel” (25/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Billie Eilish gebruikt masturbatie om een positiever beeld van zichzelf en haar lichaam te krijgen. In een interview met muziekblad ‘Rolling Stone’ vertelt de 22-jarige zangeres dat zelfbevrediging een belangrijk onderdeel van haar leven is en haar echt heeft geholpen. “Mensen moeten vaker masturberen”, aldus Eilish. “Ik kan het niet vaak genoeg zeggen.” [naar artikel]


2. “Ik hoor mijn hele leven niets anders dan Billie! Billie! Billie!”: intieme documentaire biedt intrigerende inkijk in leven Billie Eilish (26/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Als 17-jarige kun je de wereld veroveren, maar dat gaat nooit zonder slag of stoot. Billie Eilish (19) geeft via haar documentairefilm ‘The world’s a little blurry’ een magnifiek inkijkje in haar leven. Haar kracht, haar zwaktes, haar twijfels, haar worstelingen. Hoe ze geplaagd wordt door aanvallen van Gilles de la Tourette en hoe haar ouders moeite hebben om hun jongste dochter los te laten. Alles komt voorbij in een ongekend open document. [naar artikel]


3. ‘Of Billie Eilish de nieuwe Kurt Cobain is? Ze is vooral de nieuwe Billie Eilish’: Stijn Van de Voorde eert muzikale vrouwen (21/01/2023 - Humo)

[naar artikel]


4. Billie Eilish over hoe ze een positiever zelfbeeld kreeg: “Masturbatie is nu een essentieel onderdeel van mijn leven” (25/04/2024 - Gazet van Antwerpen)

Billie Eilish (22) staat tegenwoordig nog gelukkiger in het leven. De Amerikaanse ster vond naar eigen zeggen dé remedie om haar zelfbeeld op te krikken: masturbatie. [naar artikel]


5. PORTRET. Billie Eilish is dit weekend dé ster van Pukkelpop: “Ik kon eerst niet eens in de spiegel kijken” (17/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Ze worstelde met haar zelfbeeld, kampte met een zware depressie en werd op een jonge leeftijd misbruikt. Billie Eilish (21), die vrijdag op de Main Stage van Pukkelpop staat, moest heel wat hindernissen overwinnen om uit te groeien tot de popsensatie die ze vandaag is. Met haar goudeerlijke, diepe en donkere teksten pakt ze inmiddels de hele wereld in. “Ik dacht niet dat ik zeventien jaar zou halen.” [naar artikel]


6. “Echt waar, masturberen voor de spiegel hélpt me.” Hoe doe je aan soloseks zoals Billie Eilish? Seksuologe geeft 7 tips (26/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

“Ik voel een liefde voor mijn lichaam die ik nooit eerder voelde.” Billie Eilish masturbeert veel, zelfs voor de spiegel, geeft de zangeres toe. Seksuoloog Michelle Hufkens juicht dat toe, want soloseks doet véél voor je lijf en je seksleven. Ze noemt de veranderingen die je opmerkt als je het vaker doet en geeft 7 tips om er (nog) beter in te worden: “Je moet je seksuele machine geolied houden.” [naar artikel]


7. "Zonder Billie zou ik hier nu niet staan": massa blijft toestromen uren voor concert Billie Eilish in het Sportpaleis (28/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het is bijna zover: om 18.30 uur gaan de deuren van het Sportpaleis open voor de duizenden wachtende fans van Billie Eilish. Al sinds gisterenochtend 9 uur staan mensen van over de hele wereld in de rij, en ook vandaag stroomt de mensenmassa druppelsgewijs toe. Wij gingen nog eens langs en ontdekten de magie van de Britse electropopsensatie. [naar artikel]


8. Live - Billie Eilish op Pukkelpop: dit was de Billie die de fans van het eerste uur verafgoden • Rudeboy is zijn eigen tributeband (19/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Billie Eilish: dit was de Billie die de fans van het eerste uur verafgoden • Boygenius: frêle en fors, intens en krols (en blote borsten) (19/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Joris Hessels: ‘Mijn ontrouw is een lelijke barst in mijn zelfbeeld: ik heb heel lang niet in de spiegel kunnen kijken’ (05/02/2020 - De Morgen)

De ingebeelde barkruk die ik altijd en overal met me meesleep – in het straatbeeld herkent men mij aan de gebogen rug en de slepende tred – mag op elk moment ingenomen worden door Joris Hessels (39). De curator van tv-moois als Radio Gaga, De weekenden en Gentbrugge – momenteel op Canvas – lijkt me iemand die, als een gesprek aan ernst dreigt te sterven, met een obese mop van het type dijenkletser komt. Iemand die op een scheetkussen Proust kan citeren. Iemand met wie het goed drinken is. Iemand die me geanimeerd wil onderhouden over zijn 7 Hoofdzonden, ook. ‘Een goed kind zijn, fundamenteel déúgen: het is een obsessief streven van me.’ [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!