Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Een emotionele clusterbom: hoe Xavi na een bocht van 180 graden bij Barcelona blijft

25/04/2024 - 18:00
"Elke persoon heeft het recht om zijn of haar mening te wijzigen. Maar de bocht die Barcelona-coach Xavi (44) maakt, is opvallend. Drie maanden nadat hij zijn gal spuwde over de job als trainer van Barça, besliste Xavi nu toch om door te gaan. Achtergrond bij “de catharsis” te midden een mediaspektakel in het centrum van Barcelona."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Een emotionele clusterbom: hoe Xavi na een bocht van 180 graden bij Barcelona blijft (25/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Elke persoon heeft het recht om zijn of haar mening te wijzigen. Maar de bocht die Barcelona-coach Xavi (44) maakt, is opvallend. Drie maanden nadat hij zijn gal spuwde over de job als trainer van Barça, besliste Xavi nu toch om door te gaan. Achtergrond bij “de catharsis” te midden een mediaspektakel in het centrum van Barcelona. [naar artikel]


2. Hartverscheurend: baby slaakt eerste kreet nadat moeder werd geraakt door clusterbom in Aleppo (05/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Deze video van Channel 4 News illustreert niet alleen hoe meedogenloos de vatenbommen van het Syrische regeringsleger toeslaan in de stad Aleppo, [naar artikel]


3. Het zomerakkoord van Michel I is een politieke clusterbom (07/08/2017 - De Morgen)

De politieke actualiteit volgens Carl Devos. [naar artikel]


4. Elf doden na luchtaanvallen op havenstad Mykolajiv: “Rusland vuurde clusterbom af op woonwijk” (13/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Bij de bombardementen in de havenstad Mykolajiv, nabij Odessa in het zuiden van Oekraïne, zijn zeker elf doden gevallen. Dat zegt de gouverneur van de regio zondag. Een woonwijk werd beschoten met clusterbommen, stelt oorlogsjournalist Robin Ramaekers ter plaatse vast. [naar artikel]


5. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers bezoekt zwaar getroffen woonwijk in Mykolajiv: "Rusland vuurde clusterbom af" (13/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Bij de bombardementen in de havenstad Mykolajiv, nabij Odessa in het zuiden van Oekraïne, zijn zeker elf doden gevallen. Dat zegt de gouverneur van de regio zondag. Een woonwijk werd beschoten met clusterbommen, stelt oorlogsjournalist Robin Ramaekers ter plaatse vast. [naar artikel]


6. Nieuwe Oekraïense precisieraketten deden oorlog kantelen: een clusterbom met 182.000 stukjes metaal (13/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Een clusterbom met 182.000 stukjes metaal: nieuwe Oekraïense precisieraketten zaaien dood en verderf (13/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Clusterbom op Harry Potterkasteel leert dat Poetin ook zijn oude vrienden niet ontziet (30/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

In het Oekraïense Odesa zijn maandag vijf doden gevallen door een Russisch bombardement. Dat zette een opmerkelijk gebouw in lichterlaaie. “Het kasteel van Harry Potter”, zoals de bewoners het paleis noemen dat vijftien geleden op de Zwarte Zeekust verrees. Wie woonde daar? Waarom werd het ooit bestormd door boze burgers, zodat we foto’s kunnen tonen van het pompeuze interieur? En vergiste Poetin zich niet door een man te treffen die hij zelf ooit een medaille opgespeld heeft? [naar artikel]


9. 100 graden verschil: -50 graden door koudegolf in VS en +50 graden tijdens warmste januari ooit in Australië (01/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

In de Verenigde Staten zijn er al zeker 21 doden gevallen door de aanhoudende koude. In het midwesten vriest het tot bijna -50 graden. Aan de... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!