Nieuwsfeed

Europees Parlement wil Twitterbaas Elon Musk ondervragen

Het Europees Parlement wil Twitterbaas Elon Musk ondervragen. Het parlement is ongerust over de plannen van de multimiljardair met het sociale medium en heeft hem uitgenodigd voor een openbare hoorzitting.

Krantenkoppen in België

Donald Trump vraagt officieel om opnieuw op Facebook te mogen

Donald Trump heeft officieel gevraagd om te mogen terugkeren op Facebook. Dat heeft zijn campagneteam bekendgemaakt. "Je mag een presidentskandidaat niet monddood maken." De advocaat van de voormalige Amerikaanse president heeft een brief gestuurd naar Mark Zuckerberg, de oprichter van het platform. Daarin vraagt hij een vergadering om de snelle terugkeer van Trump op het sociale netwerk te bespreken.

Lees meer »

“Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…”: Burnley kondigt komst Westerlo-spits Foster aan met geniale Shrek-parodie

Het Burnley van coach Vincent Kompany versterkte zich deze week opnieuw met een speler uit de Jupiler Pro League. ‘The Clarets’ legden zeven miljoen euro plus bonussen op tafel voor Westerlo-spits Lyle Foster (22). Om de komst van de Zuid-Afrikaanse spits aan te kondigen, knutselde Burnley een geniaal filmpje in elkaar. De inspiratie haalden de Engelsen bij de wereldberoemde ‘Shrek’-film.

Lees meer »

Amerikaanse miljonair (45) vecht tegen ouderdom met extreme verjongingskuur: “Longcapaciteit en uithouding van een 18-jarige”

Wat zou jij geven om je terug 18 te voelen? Volgens de Amerikaanse techmagnaat Bryan Johnson (45) kan dat doel voor een slordige 2 miljoen dollar per jaar (ongeveer 1,8 miljoen euro) bereikt worden. De zakenman hoopt te doen wat onmogelijk wordt geacht: de tijd terugdraaien en lichamelijk niet meer ouder worden. Daarvoor heeft Johnson een leger van dertig dokters

Lees meer »

Volwassen hogeschoolstudent is zeven op de tien een vrouw die voor zorg of onderwijs kiest: “Lesgeven is de mooiste job ter wereld”

Hogeschoolstudenten ouder dan 25 jaar zijn zeven op de tien keer vrouwen, zo blijkt uit cijfers van Hogeschool Odisee. Die vrouwen hebben meestal al een job, maar opteren vanuit hun maatschappelijk engagement voor een overstap naar het onderwijs of de zorg. “De werkvreugde die ik nu ervaar, is voor mij meer waard dan het loon dat ik verlies”, getuigt de

Lees meer »

Ster van Wagner-baas is tanende, Poetin vertrouwt opnieuw op eigen leger

Wagner-baas Jevgeni Prigozjin was lange tijd een rijzende ster bij de Russische machthebbers, maar hij lijkt nu steeds meer uit de gratie te vallen. Volgens militaire deskundigen heeft Prigozjin in het Kremlin en bij Poetin aan prestige ingeboet omdat hij onder meer zijn belofte niet heeft kunnen inlossen om met zijn huurlingenleger Bachmoet in te nemen. Dat schrijft het gerenommeerde

Lees meer »