Nieuwsfeed

Supermodel Helena Christensen doet op haar 53ste nog alle hoofden draaien: “Ik volg al achttien jaar boksles”

De jaren lijken geen vat te hebben op Helena Christensen (53). De Deense schoonheid, die in de jaren 90 samen met onder meer Naomi Campbell (52) en Cindy Crawford (56) tot de absolute top van de modellenwereld behoorde, verblufte onlangs vriend en vijand met enkele zwoele kiekjes voor lingeriemerk Coco de Mer. Om in topvorm te blijven probeert de voormalige Miss Denemarken zoveel mogelijk in ijskoud water te baden, zo vertelde ze in een interview. Christensen heeft intussen een stabiel leven opgebouwd, maar haar amoureuze parcours verliep nogal hobbelig. Zo had ze een veelbesproken romance met INXS-frontman Michael Hutchence, die in 1997 uit het leven stapte. “Er gutste bloed uit z’n oor en mond.”