Nieuwsfeed

KOERS KORT. Ook Tadej Pogacar op de crossfiets: Sloveen wordt tweede in thuisland

Niet alleen Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Tom Pidcock duiken het veld in als voorbereiding op het wegseizoen. Ook Tadej Pogacar kroop vandaag op zijn veldritfiets. De tweevoudige Tourwinnaar deed dat in Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië. Pogacar werd tweede, de zege was voor zijn landgenoot Mihael Štajnar.

Krantenkoppen in België

LIVESTREAM. Samsung stelt drie nieuwe smartphones voor

Samsung, de wereldwijde leider op de smartphonemarkt, houdt woensdagavond een Unpacked-evenement waarop het enkele nieuwe toestellen zal voorstellen. Het gaat meer bepaald om de Galaxy S23 Ultra, de Galaxy S23+ en de Galaxy S23. Wat is er allemaal nieuw? Vanaf 19 uur kan u de voorstelling hier integraal live volgen.

Lees meer »

Drie doden en 16 gewonden bij explosie in Russische kazerne

Drie soldaten zijn om het leven gekomen en zestien anderen raakten gewond na een zware explosie in een kazerne in de West-Russische regio Belgorod. Acht mannen worden vermist sinds het incident dat zaterdag plaatsvond in de regio die grenst aan Oekraïne, meldde het Russische staatspersbureau Interfax zondag verwijzend naar de hulpdiensten.

Lees meer »

17 doden en 20 gewonden bij botsing tussen bus en vrachtwagen in Pakistan

Bij een botsing tussen een bus en een vrachtwagen nabij de Kohat-tunnel, in het noordwesten van Pakistan, zijn vrijdag zeker zeventien mensen om het leven gekomen. Daarnaast raakten ook meer dan twintig personen gewond. Dat melden de hulpdiensten in de provincie Khyber Pakhtunkhwa, waar het ongeval zich voordeed. Onder de slachtoffers waren minstens twee kinderen en drie vrouwen.

Lees meer »

Verdachte oplichting met zonnepanelen vermoedelijk gevlucht naar Turkije: “Parket spreekt beroepsverbod uit en stelt bewindvoerder aan”

Het parket van Oost-Vlaanderen stelt een voorlopige bewindvoerder aan voor Deltasun, een bedrijf dat zonnepanelen verkocht, maar nooit leverde en installeerde. De zaakvoerder van het bedrijf wordt beticht van oplichting en fraude en zou er met meer dan 2,4 miljoen euro vandoor zijn. Zo’n 400 gedupeerden meldden zich bij advocaat Eric Van Hauwermeiren. “De zaakvoerder, Omer K., is al weken

Lees meer »

Jelle Florizoone uit Ketnet-serie “Rox” en “Familie” start OnlyFans-account: waar komt het succes van OnlyFans vandaan?  

Jelle Florizoone, die meespeelde in "Familie" en Ketnet-serie "Rox", start samen met zijn vriend Amir een OnlyFans-account. Het koppel heeft al een gedeeld Twitterprofiel, maar schakelt over naar OnlyFans, waar explicietere foto’s en video’s gedeeld kunnen worden. Het sociale medium lijkt steeds populairder te worden. Waar komt het succes van OnlyFans vandaan en wat zijn de gevaren van het sociale

Lees meer »