Nieuwsfeed

Ook Antwerp laat punten liggen: Janssen en Stengs kunnen in extremis nog puntje redden op bezoek bij Westerlo

Eén puntje is beter dan geen en dus kon Antwerp na zijn doortocht in het Westelse Kuipje toch nog half tevreden de bus op stappen. Tot twee minuten voor tijd leek de Great Old op een nederlaag af te stevenen, maar een late goal van Stengs behoedde de bezoekers daarvan.

Krantenkoppen in België

LIVE. Prins Harry geeft in nieuw boek toe dat hij cocaïne gebruikt heeft op 17-jarige leeftijd: ontdek hier de eerste details uit ‘Spare’

‘Spare’, de autobiografie van prins Harry, verschijnt officieel pas op dinsdag 10 januari, maar in Spaanse boekenwinkels liggen de memoires van de hertog van Sussex nu al in de winkelrekken. Daarnaast kreeg inmiddels ook het Britse ‘SkyNews’ een kopie van het boek te pakken. De eerste details zijn alvast niet mals. Zo geeft de echtgenoot van Meghan Markle onder meer

Lees meer »

Acht doden bij aanval op nachtclub in Mexico

Acht mensen zijn doodgeschoten bij een gewapende aanval op een nachtclub in Jerez, een stad in het noorden van centraal Mexico. Dat maakten de lokale autoriteiten zondag bekend. Jerez ligt in het hart van een regio die geplaagd wordt door geweld van drugskartels.

Lees meer »

KIJK. Inbreker verstopt zich na crash met wagen, maar wordt gevat door agent: ook tweede kompaan opgepakt, derde nog op de loop

De drie inbrekers die vrijdagavond op de hoek van de Kortenbergsesteenweg met de Blockmansstraat in Steenokkerzeel met een wagen in de voortuin van een flatgebouw belandden, worden gelinkt aan feiten in Kortenberg en Herent. De kluis die aangetroffen werd, zou in een woning in Kortenberg gestolen zijn. Twee mannen werden opgepakt, de derde is nog spoorloos. Op bewakingsbeelden is te

Lees meer »