Nieuwsfeed

Zuid-Koreanen mogen voortaan wel sekspoppen importeren

De douane van Zuid-Korea schrapt een omstreden importverbod op sekspoppen. Tot dusver werden die aan de grens tegengehouden omdat ze ‘moreel verwerpelijk’ zouden zijn. Maar de rechter keerde zich steeds vaker tegen het importverbod.

Krantenkoppen in België

Robert Pattinson openhartig over onrealistische schoonheidsidealen: “Ik deed ooit een detox waarbij ik enkel aardappelen at”

Een six-pack, brede schouders en afgetraind lichaam. Dat is het ideaalbeeld in Hollywood. Acteurs kampen dagelijks met een grote druk om er op een bepaalde manier uit te zien op het scherm. En daar kan Robert Pattinson (36) van meespreken. In een interview met ‘ES Magazine’ praat hij openhartig over de onrealistische schoonheidsidealen in de industrie en welke valkuilen daarmee

Lees meer »

LIVE. Deadline day draait stilaan op volle toeren: oplossing in de maak voor Sambi, Club leent Balanta uit en trekt talent van Anderlecht naar Burnley?

Deadline day! De wintermercato is aan zijn laatste uren toe in binnen- en buitenland. Wat staat er nog te gebeuren voor de handel sluit om middernacht? Ziet titelfavoriet Racing Genk nog Paul Onuachu vertrekken? Wat kan Anderlecht nog forceren en sneuvelen er nog records in het buitenland? Op deze pagina zit je op de eerste rij om alle transferontwikkelingen op

Lees meer »

Ga op blind date met een boek

De bibliotheek van Gistel organiseert blind dates met … een boek. In februari staan er mooi ingepakte boeken in de rekken. Wie nieuwe pareltjes wil ontdekken of een ander genre wil leren kennen, kan een boek kiezen op basis van een paar zinnen of enkele sleutelwoorden. Iedereen kan zo nieuwe boeken ontdekken.

Lees meer »

LIVE WK VELDRIJDEN. Beresterke Thibau Nys voert onemanshow op en is wereldkampioen bij de beloften: “Perfecte race gereden”

Dit weekend wordt in het Nederlandse Hoogerheide het WK veldrijden afgewerkt. De apotheose is natuurlijk voor zondag, wanneer het titanenduel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel wordt afgewerkt bij de eliterenners. Bij de junioren dames pakte de Canadese Isabella Holmgren goud. Thibau Nys triomfeerde bij de beloften mannen. De dames elite (15u) zijn later vandaag nog aan

Lees meer »

40 Vlamingen vertellen wat ze opwindend vinden als ze masturberen. “De vibrator ‘Jouvence’ is next level”

Wat is jouw ultieme masturbatietip? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 37.000 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “Gebruik de Satisfyer én een gewone vibrator. Laat jezelf een paar keer bijna tot een hoogtepunt komen en ervaar

Lees meer »

Milieubewegingen stellen zich burgerlijke partij tegen 3M voor PFOS-vervuiling in Zwijndrecht

Bond Beter Leefmilieu, Greenpeace België en het Zwijndrechtse bewonerscollectief Grondrecht stellen zich burgerlijke partij in een lopende strafprocedure tegen chemiebedrijf 3M rond het PFOS- en PFAS-schandaal. De drie milieubewegingen verwijten de multinational onder meer de gezondheidsimpact van de ‘forever chemicals’ te ontkennen en zich niet aan zijn verplichtingen te houden rond de opkuis van de vervuiling.

Lees meer »