Nieuwsfeed

Nieuw-Zeeland verbiedt TikTok voor parlementsleden

Het Nieuw-Zeelandse parlement verbiedt volksvertegenwoordigers om de videoapp TikTok te installeren op hun apparaten. Daarmee volgt het heel wat andere westerse overheidsinstellingen.

Krantenkoppen in België

Vrouw aangehouden voor poging tot doodslag op partner in Hoei

De onderzoeksrechter in Luik heeft zaterdag een 43-jarige vrouw aangehouden voor poging tot doodslag op haar partner in Hoei. Na een ruzie stak ze de 50-jarige man meermaals met een mes, zo meldden verschillende Franstalige media. Het slachtoffer werd in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis van Hoei overgebracht.

Lees meer »

Kijk vrijdagavond exclusief op HLN naar Cage Warriors, groots MMA-event in Londen waar Belg Jan Quaeyhaegens voor cruciale clash staat

Fan van vechtsporten? Dan zit u vrijdagavond goed bij HLN. Abonnees kunnen hier exclusief en gratis Cage Warriors 150, een groots MMA-gevecht in Londen, bekijken. Het wordt vooral uitkijken naar onze landgenoot Jan Quaeyhaegens – ‘Q-Bomb’ vecht tegen de Italiaan Alberto Ciardo. Een cruciale kamp, want bij winst komt een ticket voor het Ultimate Fighting Championship (UFC) – zeg maar

Lees meer »

Ex-veldritkampioen bespreekt veel voorkomende fietsproblemen én oplossingen: “Zet je zadel goed en neem een busje schuim mee”

Nu de temperaturen eindelijk stijgen, is een ontspannende fietstocht een geweldige manier om je zaterdag- of zondagmiddag sportief in te vullen. Maar wat als je stalen ros het onderweg begeeft? We klopten aan bij niemand minder dan Klaas Vantornout. De ex-veldritkampioen leert je de kneepjes van het vak: bekijk hier hoe je snel een band vervangt of je ketting er

Lees meer »

Bijna 1.000 man brengt laatste groet aan Seppe Kopecky in San Marco Village

Het was een indrukwekkend schouwspel zaterdagochtend aan de A12. Honderden mensen stroomden toe bij de San Marco Village, een locatie die je niet onmiddellijk associeert met begrafenisplechtigheden, om een laatste groet te brengen aan Seppe Kopecky, broer van. Na een ingetogen en serene ceremonie van iets meer dan een uur brachten vrienden en sympathisanten nog een groet in de vorm

Lees meer »

Adriaan Van den Hoof spreekt voor het eerst sinds beschuldigingen: “Kan niet ontkennen dat ik vrienden ben kwijtgeraakt”

Adriaan Van den Hoof (50), tv-presentator, comedian en deejay, laat voor het eerst van zich horen sinds zijn zaaltournee in november 2022. In ‘Het Belang van Limburg’ vertelt hij openhartig over de beschuldigingen van ongepast gedrag in zijn privéleven en zijn eerste grafische expo ‘#mannekestekenen’. “Er lopen geen zaken of klachten tegen mij en in mijn professioneel leven heb ik

Lees meer »