Nieuwsfeed

Sanofi verlaagt insulineprijzen in VS

Het Franse farmabedrijf Sanofi gaat de prijs van zijn meest voorgeschreven insulineproduct met 78 procent verlagen in de Verenigde Staten, zo heeft het aangekondigd.

Krantenkoppen in België

Halfzus Demi Lovato kampte ook met drugsverslaving

Madison De La Garza (21), de halfzus van Demi Lovato (30), heeft zich van haar meest openhartige kant laten zien. De Amerikaanse actrice, vooral bekend door haar rol als Juanita Solis in ‘Desperate Housewives’, kampte vroeger ook met een drugsverslaving. In een interview met ‘E! News’ vertelt ze over haar moeilijke relatie met drugs en de rol die haar halfzus

Lees meer »

Frankrijk en Groot-Brittannië sluiten nieuw akkoord over migratie

Frankrijk en Groot-Brittannië hebben een nieuw akkoord gesloten om de illegale migratie vanuit Frankrijk aan banden te leggen. Dat hebben de Franse president Emmanuel Macron en de Britse premier Rishi Sunak vrijdag aangekondigd. Groot-Brittannië trekt zijn bijdrage om de illegale migratie tegen te gaan de komende drie jaar aanzienlijk op. Bijeengeteld gaat het om ruim 540 miljoen euro.

Lees meer »

Vluchtelingenwerk Vlaanderen twijfelt aan impact federaal asielakkoord: “Op korte termijn geen oplossingen”

Vluchtelingenwerk Vlaanderen twijfelt eraan of de maatregelen uit het asielakkoord van de federale regering de opvangcrisis in ons land zal kunnen bedwingen. Zeker op korte termijn biedt het akkoord volgens de organisatie geen perspectief aan de 2.400 mensen die nog op de wachtlijst staan voor een opvangplaats. "Zij kunnen niet tot de zomer wachten op een dak boven hun hoofd,

Lees meer »