Nieuwsfeed

LIVE BARCELONA-REAL (21u). Kroos: “Ik heb geen medelijden met Hazard. Hij heeft geen slecht leven”

El Clásico. FC Barcelona krijgt vanavond het bezoek van Real Madrid. De Catalaanse leider kan zijn voorsprong tot 12 punten vergroten. “Maar we zullen blijven vechten tot het einde”, aldus Thibaut Courtois. Volg alle ontwikkelingen en de match hieronder LIVE.

Krantenkoppen in België

“Ik spendeerde dagelijks 2.600 dollar aan drugs”: Public Enemy-rapper hangt eigen vuile was buiten in biografie

Achttien jaar lang worstelde Flavor Flav (63) met verslavingen, maar intussen is de legendarische rapper – bekend van hiphopgroep Public Enemy – twee jaar nuchter. Een opluchting voor z’n omgeving, maar ook financieel een opsteker. De rapper spendeerde namelijk jaarlijks zo’n miljoen dollar aan z’n verslavingen. Het is niet de enige zwarte bladzijde uit de biografie van Flavor Flav, want

Lees meer »

Onze chef voetbal over de zwaarste inzinking onder Mannaert en Verhaeghe: “Parker denkt dat er achter elke hoek een vijand schuilt”

Deze achtste finale van de Champions League tegen Benfica had voor Club Brugge de climax moeten zijn van een geweldig seizoen. Niets is minder waar. “Van de glorie in Porto en Madrid blijft geen sprankel meer over”, stelt onze chef voetbal Niels Poissonnier. “Club zakte de jongste weken schrijnend door de ondergrens. En dat in een chaotische regie van een

Lees meer »

Staking legt luchthaven Stuttgart vrijdag lam

Op de luchthaven van Stuttgart worden vrijdag geen reguliere vluchten uitgevoerd. Dat heeft de luchthavenuitbater woensdag bekendgemaakt na een stakingsoproep van de vakbond Verdi. Alleen veiligheidslandingen, medische vluchten en militaire vluchten kunnen worden uitgevoerd.

Lees meer »

Oud-rechter Henri Heimans is diegene die Dries Van Langenhove voor strafrechter krijgt wegens negationisme: “Dag nadat ik walgelijke memes zag, meteen naar politie gestapt”

De ochtend nadat het tv-programma Pano de neonazistische spotprenten van de bende rond Dries Van Langenhove onthulde, stapte één man gedegouteerd een politiekantoor binnen: eremagistraat Henri Heimans (75). “Mijn ouders zaten beiden in concentratiekampen van de nazi’s, ik walgde van die memes.” Het is dankzij de volhardende rechter op rust dat de voorman van Schild&Vrienden nu ook voor negationisme moet

Lees meer »

Varkensasiel Forrest & Friends trekt aan de alarmbel en kondigt opnamestop aan: “Tegen dit tempo moeten er nog dubbel zoveel asielen bijkomen.”

“Het water staat ons aan de lippen.” Dat zegt varkensasiel en landbouwdieropvang Forrest & Friends vzw. Niet alleen bij hen, maar ook bij andere dierenasielen is de instroom stilaan onhoudbaar door impulsaankopen tijdens de pandemie en de financiële malaise. “Met pijn in het hart moeten we dan ook een tijdelijke opnamestop aankondigen.”

Lees meer »