Nieuwsfeed

LIVE OHL-ANDERLECHT. Stevige domper voor paars-wit, dat Verschaeren na amper enkele minuten ziet uitvallen met (zware?) knieblessure

Na de Europese stunt in Villarreal volgt voor Anderlecht aan Den Dreef een nieuwe strijd: die om play-off 2. Met OH Leuven treft paars-wit een rechtstreekse concurrent. De winnaar van het duel sluit de speeldag sowieso af in de top acht. Lukt het Anderlecht of steken de Leuvenaars stokken in de wielen? Volg het hier LIVE!

Krantenkoppen in België

Hoeveel is ‘Hof van Cleve’ nu precies waard? Wij vroegen insiders om de rekening: “Onwaarschijnlijk dat een souschef dit volledig kan betalen”

Wat zou het kosten om een internationaal befaamd driesterrenrestaurant als ‘Hof van Cleve’ over te nemen? Die vraag gonst volop nu Peter Goossens (58) zijn gastronomische tempel overlaat aan zijn souschef Floris Van Der Veken (34). Zelf houdt het duo het verkoopbedrag geheim, dus vroegen wij aan een andere sterrenchef met decennia ervaring én aan horeca-consultant Gino Vermeulen om de

Lees meer »

Oplichters stelen al het spaargeld van François (89): “Ik klus nog elke dag bij als koerier. En plots heb ik niks meer”

Elke dag klust François Vissers (89), ondanks zijn leeftijd, nog bij als koerier bij een transportbedrijf. Om zijn mager pensioentje wat aan te vullen en om rond te komen iedere maand. Nu is de man in één klap bijna al zijn spaargeld kwijt. Hij werd vrijdag opgelicht door valse bankmedewerkers. “Mijn zuurverdiende centjes. Alles in één klap weg”, zucht François.

Lees meer »

Turbulentie rond Walker: ploegmaat De Bruyne zorgt voor nieuw schandaal en ontketent zo nieuwe WAG-oorlog in Engeland

Turbulente tijden voor Kyle Walker (32) en het WAG-landschap in de Premier League. De Engelse international van Manchester City gaat over de tongen nu hij een politiezaak aan z’n been heeft voor openbare zedenschennis. De gemoederen raakten intussen zo verhit dat Annie Kilner – mevrouw Walker – het op sociale media openlijk aan de stok kreeg met Rebekah Vardy.

Lees meer »

Hugo’s tv-geliefde Janine Bischops lijdt in ‘#LikeMe’ aan alzheimer, net als Nicole: “Ze was er tijdens opnames altijd bij…”

Soms komt de fictie akelig dicht bij de realiteit. In ‘#LikeMe’ wordt het steeds duidelijker dat het personage van Janine Bischops (81) alzheimer heeft. Een zware klap voor haar man Karel, gespeeld door… Hugo Sigal (75). “Zijn tv-geliefde kon uit haar ziekte stappen als er ‘cut’ werd geroepen, dat kon zijn echte vrouw niet”, zegt bedenker Thomas Van Goethem over

Lees meer »

Advocaten en burgers kunnen hun strafdossiers voortaan online raadplegen

Mensen die betrokken zijn in een strafzaak, zoals slachtoffers, nabestaanden, advocaten en verdachten, kunnen voortaan hun dossier digitaal inkijken op Just-on-web, de centrale toegangspoort van Justitie. Tot nu toe kon dat enkel op de griffie van de correctionele rechtbank of het hof van beroep. Met JustConsult wordt nu een digitale tool aangeboden om die inzage makkelijker te maken. Minister van

Lees meer »

Vrienden Maaike en Arne proberen dood van Ikram (17) te verwerken: “We wenen veel, maar we lachen ook veel. Dat zou ze gewild hebben”

“Een half uur voor het ongeval stuurde Ikram nog een berichtje dat we altijd samen zouden blijven.” Beste vriendin Maaike Lauweryns (18) kan nog altijd niet vatten wat er gebeurd is met Ikram Tepper (17), het meisje uit Ouwegem dat dinsdag overleed nadat ze zaterdag was aangereden. De afscheidsplechtigheid vindt plaats op zaterdag 18 maart in Oudenaarde. “Maar we weten

Lees meer »

Bijna 1.000 man brengt laatste groet aan Seppe Kopecky in San Marco Village

Het was een indrukwekkend schouwspel zaterdagochtend aan de A12. Honderden mensen stroomden toe bij de San Marco Village, een locatie die je niet onmiddellijk associeert met begrafenisplechtigheden, om een laatste groet te brengen aan Seppe Kopecky, broer van. Na een ingetogen en serene ceremonie van iets meer dan een uur brachten vrienden en sympathisanten nog een groet in de vorm

Lees meer »