Nieuwsfeed

“Bro, niemand wil jou hier”: Arsenal-fans bestormen Instagram van Gift Orban na opvallende stelling in interview

Gift Orban (20) heeft zich de woede van heel wat Arsenal-fans op de hals gehaald. De reden is een passage uit zijn openhartig interview. “Van Arsenal hou ik niet zo. Het is alsof zij geen titels wíllen winnen.” Dat viel slecht bij de fans van ‘The Gunners’. Zijn Instagram wordt overstelpt.

Krantenkoppen in België

Wonen in een camper romantisch? “Je moet vooral voortdurend nadenken over praktische dingen, plannen en flexibel problemen oplossen”

Steeds meer mensen ruilen hun bakstenen in voor een leven op wielen. Gaan en staan waar je wil, proeven van de vrijheid, de zon achterna … Maar wat kost het om daadwerkelijk in een mobilhome te gaan leven en waar moet je dan zeker rekening mee houden? “Begin er niet aan zonder een grondige en degelijke voorbereiding”, waarschuwt ervaringsdeskundige Eva*.

Lees meer »

KIJK. Steward geeft wel heel expressieve veiligheidsdemo op het vliegtuig: “De eerste keer dat ik kijk naar de steward”

Weinig mensen letten op tijdens de veiligheidsdemonstraties voor een vlucht, maar steward Peter Echevarria probeert daar op hilarische wijze verandering in te brengen. Met enorm veel enthousiasme toont hij de passagiers wat ze moeten doen in noodgevallen. En dat werkt, want op het internet krijgt hij veel lovende reacties. De enthousiaste steward moet volgens hen niet alleen fikse opslag krijgen,

Lees meer »

KIJK. De eerste beelden van concert Beyoncé in Koning Boudewijnstadion: verbluffende show boordevol hits en schitterende outfits

Het zal u vast niet ontgaan zijn: Beyoncé (41) trad zondagavond op in het Brusselse Koning Boudewijnstadion. Amper 4 dagen na de première van haar ‘Renaissance’-tour zakte ‘Queen B’ al af naar ons land. De hele avond was het dan ook flink aanschuiven in en rond het stadion, maar rond 20u was het eindelijk zo ver. Openingsnummer ‘Dangerously in Love

Lees meer »

De afwijzing te veel: pas na een uur ronddolen schoot stiefzoon de barones dood

Dinsdag vindt in het Waals-Brabantse Ohain de reconstructie plaats van de moord op barones Myriam ‘Mimi’ Lechien (70). De vrouw van baron Guy Ullens (88) werd op 29 maart doodgeschoten door haar stiefzoon Nicolas (58). Uit camerabeelden blijkt ondertussen dat er een uur zat tussen het tijdstip van de heftige woordenwisseling met zijn stiefmoeder en het moment waarop hij haar meedogenloos neerschiet.

Lees meer »

Buurt is jeugdbende die 73-jarige man bewusteloos sloeg spuugzat: “Die gasten hebben hier niets te zoeken”

Geruime tijd al maakt een bende jongeren de omgeving van De Sportstek in Stekene onveilig.
Een 73-jarige man kreeg er maandag rake klappen. Vier jongeren werden geïdentificeerd. Eén van hen werd in een gesloten instelling geplaatst. Iedereen hoopt dat de rust snel terugkeert. “De overlast is al langer aan de gang. Een kleine bende minderjarigen verpest het voor iedereen”, klinkt

Lees meer »

Oekraïne: “Delen van Bachmoet nog onder controle”

Ondanks berichten dat de Oekraïense stad Bachmoet in Russische handen is, laat het Oekraïense leger weten dat er nog steeds soldaten aanwezig zijn in de belegerde stad in de regio Donetsk. “Onze troepen controleren bepaalde delen in Bachmoet en de sector met gezinswoningen in de wijk Vliegtuig”, zo schreef onderminister van Defensie Hanna Maljar maandag op Telegram.

Lees meer »

LIVE NBA PLAY-OFFS. Golden State Warriors trekken stand gelijk tegen LA Lakers – Milwaukee zet coach Budenholzer aan de deur

Het is stilaan ‘money time’ in de NBA. De Golden State Warriors hebben het evenwicht hersteld in de confrontatie tegen de LA Lakers. In het duel tussen vedetten LeBron James (Lakers) en Stephen Curry (Warriors) was Klay Thompson (30 punten, waarvan acht driepunters) de grote uitblinker. Volg op deze pagina het spektakel in de Amerikaanse basketbalcompetitie op de voet.

Lees meer »

Waarom wil ‘moegestreden’ Bart Verhaeghe Club Brugge verkopen? Zeven vragen en antwoorden over plannen van de voorzitter

Club Brugge staat dus ‘te koop’. Voorzitter Bart Verhaeghe wil blauw-zwart (gedeeltelijk) van de hand doen. Mede door het aanslepende bouwdossier gaf de preses de opdracht aan de internationale topbankier Raine Group om zijn opties in kaart te brengen. Maar waarom juist? En wat is blauw-zwart waard? Zeven vragen en antwoorden over de plannen van de voorzitter. “Op dat vlak

Lees meer »

‘De knip’ zit in de lift. Roel Vanderstukken, Tom en Arno over hun vasectomie: “Voelde als een stamp in de ballen”

Acteur Andy Peelman laat er een knoopje in leggen, deelt hij in Primo. Steeds meer Belgische mannen kiezen voor zo’n ‘knip’ als permanente anticonceptie. Maar schaadt dat je jongeheer niet? Kan je nog klaarkomen en erecties krijgen als voorheen? Acteur Roel Vanderstukken, Tom en Arno getuigen eerlijk over hun vasectomie. “Toen pas konden we weer vogelen zonder dat ik de

Lees meer »