Nieuwsfeed

Paris Hilton verliest chihuahua Harajuku Bitch: “Ze was meer dan gewoon een huisdier”

“Gedurende 23 jaar vulde ze mijn leven met zoveel liefde, loyaliteit en onvergetelijke momenten”, aldus een diepbedroefde Paris Hilton (42) op Instagram. De hotelerfgename moest plots afscheid nemen van een van haar dierbare hondjes, chihuahua Harajuku Bitch.

Krantenkoppen in België

“Ze reden 150 kilometer per uur waar je 70 mag”: 10 jaar geleden kwam ‘The Fast and the Furious’-ster Paul Walker om het leven

Paul Walker maakte zichzelf legendarisch bij ‘The Fast and the Furious’-fans als actieheld Brian O’Conner, en dat maakt het des te tragischer dat hij op 40-jarige leeftijd omkwam in een gruwelijk auto-ongeval. “Zijn lichaam was zo verkoold. Hij was volledig onherkenbaar.” Dat de acteur net op terugweg van een liefdadigheidsevent was, maakt het alleen nog maar erger, want de discrete

Lees meer »

LEVENSVERHAAL Ilse Uyttersprot (deel 1). Zorgeloze jeugd, met een vleugje rebellie: “Met haar spaarcenten kocht ze een sjaal van Greenpeace, die ze verborg voor haar vader”

‘Ons Ilse’, zo noemen ze haar in Aalst en haar beeltenis staat voor eeuwig op de carnavalshallen. Een waar stadsicoon, vermoord op het aambeeld van partnergeweld. Vrijdag komt de moord op Ilse Uyttersprot (53) voor assisen in Gent. Wij vertellen deze week haar levensverhaal in vier delen. Vandaag: de jeugdjaren, met een bezorgde vader, een vriendschap voor het leven en

Lees meer »

ONS RAPPORT. Drie sterkhouders bij Antwerp met 7 op 10, maar het is Spanjaard die als ‘Lucky Luke’ in rol van held kruipt

Anticlimax op de Bosuil. Een late en ongelukkige gelijkmaker verpestte het titelfeest in de Jupiler Pro League van de Great Old. Matchbal twee volgt zondag in Genk, maar na vandaag is het vooral wonden likken bij Antwerp. Nochtans hadden ze alles in eigen handen tegen Union, wat zich ook weerspiegelt in ons spelersrapport. Drie Antwerp-spelers met een 7 op 10,

Lees meer »

Big Brotherpraktijken brengen korpschef voor rechter: politiebaas hangt 18 maanden cel boven het hoofd

Onrechtmatige en permanente opnames van beeld en klank door camera’s in de verhoorlokalen van het nieuwe politiecommissariaat van Erpe-Mere. Die kunnen korpschef Luc Lacaeyse (56) van de politiezone Erpe-Mere/Lede 18 maanden cel opleveren. Dinsdag startte het proces, al kwam de verdediging van Lacaeyse zelf nog niet aan het woord. Het parket en de burgerlijke partijen haalden ongemeen hard uit naar

Lees meer »

Hoe gaat het met ons? Alles over de mentale gezondheid van de Vlaming

‘Hoe gaat het?’ ‘Gaat wel, met jou?’ Zo gaat de meerderheid van de ‘hoe is het’-gesprekjes. Maar wat als je doorvraagt? Het is een woelige periode, met eerst corona, dan een oorlog, een energie- en koopkrachtcrisis, en dan is het nog eens slecht weer ook. De Universiteit Antwerpen onderzocht hoe mensen hun eigen welbevinden inschatten. Hoe is het gesteld met

Lees meer »

Oegandees parlement neemt nieuwe versie van omstreden antihomowet aan

De zeer strenge en omstreden antihomowet in Oeganda is toch bijna ongewijzigd aangenomen door het parlement. De Oegandese president Yoweri Museveni had de wet eerder teruggestuurd met een aantal voorstellen om ze te versoepelen, maar de zwaarste maatregelen zijn blijven staan. Het is nog onduidelijk of de president deze beperkt aangepaste wet wel gaat ondertekenen.

Lees meer »

De financiële inzichten van Xavier Bouckaert (47), CEO van Roularta Media Group: “Je gaat beter op jonge leeftijd op je bek, dan 20 jaar later”

Xavier Bouckaert is sinds 2016 CEO van het beursgenoteerde Roularta Media Group. Een rol die hij overnam van zijn schoonvader. We vroegen hem welk advies hij zou geven aan zijn twintigjarige zelf en wat zijn financiële toppers en missers zijn. “Ik weet wat ik nu zou doen als twintiger. Er ligt een wereldwijd potentieel voor je neus.”

Lees meer »