Nieuwsfeed

Wetenschap ontdekt extreem giftige slang en agressieve hagedis

Wetenschappers hebben de voorbije twee jaar in Zuidoost-Azië negentig nieuwe diersoorten ontdekt. En zoals zo vaak hebben de ontdekte soorten soms boeiende looks en opmerkelijke trekjes. Zo vonden onderzoekers in Cambodja een erg agressieve hagedis met een knappe blauwe kuif. En in Myanmar en China werd een “zeer gevaarlijke” slang gevonden die extréém giftig blijkt. Het Wereld Natuur Fonds (WWF) voegde alle ontdekkingen samen in een nieuw rapport.

Krantenkoppen in België

IN BEELD. Ook ‘Steve’ is terug, en zelfs premier De Croo en z’n zoon speuren naar de mol

Toos, Lancelot of Comfort. Straks weten we eindelijk wie het elfde seizoen van ‘De Mol’ saboteerde, wie zich tot winnaar kroonde en welke onfortuinlijke kandidaat met lege handen naar huis mocht. Een spannende finale, waarbij de drie overblijvers aan elkaar gewaagd waren. En dat lokt uiteraard ook heel wat bekend volk naar de Antwerpse Kinepolisvestiging, waar de laatste aflevering op

Lees meer »

Heeft Amber Heard Hollywood voorgoed verlaten?

Hoewel Johnny Depp (59) zijn carrière nieuw leven lijkt in te blazen en binnenkort zal schitteren in de nieuwe film ‘Jeanne du Barry’, lijkt zijn ex-vrouw Amber Heard (37) daarentegen wel van de aardbol verdwenen. Een ‘Daily Mail’-journalist denkt hier dé verklaring voor te hebben: “Ze is verhuisd naar Spanje.”

Lees meer »

Oudste Belg op TikTok, Alice Trossard uit Landen, overleden

De oudste tiktokker van België, Alice Trossard, is overleden. Alice verbleef in woonzorgcentrum Zevenbronnen in Landen en was met haar 100 jaar de oudste Belg op TikTok. Met andere bewoners met het woonzorgcentrum maakte Alice filmpjes voor het sociale mediaplatform. Ze was te zien in een badjas met panterprint, goed voor 5 miljoen views. Alice overleed op 5 mei.

Lees meer »